2o Babolat Tennis Open στον Ο.Α. Θεσσαλονίκης

Τίτλοι τέλους για μία ακόμη μεγάλη τενιστική διοργάνωση, το Babolat Tennis Open, που για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης από τις 21 Σεπτεμβρίου έως και τις 21 Οκτωβρίου 2018, με την υποστήριξη του αθλητικού κολοσσού “BABOLAT” αλλά και πολλών άλλων σημαντικών χορηγών.

Μια διοργάνωση – ψηφιδωτό, τα κομμάτια της οποίας απαιτήθηκε ένας ολόκληρος μήνας προκειμένου να μπουν στη

σωστή θέση και να δώσουν στο τέλος το επιθυμητό αποτέλεσμα που όλοι μαζί, παίκτες και διοργανωτές, περίμεναν.

Μιλώντας με αριθμούς θα πρέπει να σταθούμε στους 451 συνολικά αγώνες (77 από αυτούς κρίθηκαν σε match tiebreak) και στα 1000 περίπου σετ που έπρεπε να ολοκληρωθούν προκειμένου να δώσουν, μέσα από τους συνολικά 351 συμμετέχοντες, τους τελικούς νικητές και τις νικήτριες σε 31 διαφορετικές κατηγορίες αγωνιζομένων.

Είναι γεγονός ότι για ένα ολόκληρο μήνα ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης μονοπώλησε το τενιστικό ενδιαφέρον της συμπρωτεύουσας.

Η εκδήλωση απονομής επάθλων και κλήρωσης δώρων, μετά το πέρας και των τελευταίων τελικών, τα είχε όλα: χαρές, πειράγματα, συγκινήσεις αλλά και υποσχέσεις για ακόμη δυνατότερο «παρών» στην επόμενη διοργάνωση.

Αφανείς ήρωες σε όλο αυτό το δύσκολο εγχείρημα ήταν ασφαλώς και οι χορηγοί μεταξύ των οποίων η ORIS – Official Timekeeper της διοργάνωσης, η ΣΟΥΡΩΤΗ, ο Μακεδονικός Χαλβάς, η MLS Innovation Inc κ.α.

Την επικοινωνία του τουρνουά ανέλαβε η Mar.Com Τζελέπογλου.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΜΠΛΟ BABOLAT TENNIS OPEN 2018

The post 2o Babolat Tennis Open στον Ο.Α. Θεσσαλονίκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα