"Τρένο" η Λίβερπουλ του Κλοπ

Ακάθεκτη συνεχίζει η Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Κλόπ επικράτησε στο «Ανφιλντ» της Σάουθαμπτον με 3-0 και έκανε το 6x6. Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας επί της Κάρντιφ με 5-0, ενώ η Γιουνάιτεντ «κόλλησε» στο 1-1 με την Γουλβς στο «Ολντ Τράφορντ». Αλλα αποτελέσματα: Μπέρνλεϊ – Μπόρνμουθ 4-0, Κρίσταλ Πάλας – Νιούκασλ 0-0, Λέστερ – Χάντερσφιλντ 3-1.



Λίβερπουλ - Σάουθάμπτον 3-0

Η Λίβερπουλ επικράτησε της Σαουθάμπτον με 3-0 στο «Ανφιλντ» και έχει το απόλυτο των νικών (έξι) στο πρωτάθλημα. Αν συνυπολογίσουμε
και τη νίκη της στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Παρί Σεν Ζερμέν με 3-2, τότε μετράει μόνο επιτυχίες (επτά) στα επίσημα ματς που έχει δώσει από την αρχή της περιόδου.

Η ομάδα του Κλοπ είχε πολύ καλή παρουσία για 45 λεπτά, πέτυχε τρία γκολ κόντρα στη Σαουθάμπτον και ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση (με το απόλυτο σε έξι αγωνιστικές) που είχε τις σεζόν 1978-79 (τερμάτισε 1η) και το 1990-91 (2η θέση). Ωστόσο, υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του Φαν Ντάικ.

Με αυτογκόλ του Χόιντ στο 10’ έγινε το 1-0. Ηταν το πρώτο αυτογκόλ από παίκτης της Σαουθάμπτον έπειτα από αυτό που είχε σημειώσει ο Χόιβελντ τον Δεκέμβρη του 2013. Στο 21' ήρθε το δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Ματίπ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σαλάχ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ηταν το 30ο τέρμα του στο «Ανφιλντ» (έχει και 11 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις. Στην επανάληψη ο ρυθμός των «κόκκινων» έπεσε, καθώς ακολουθούν δυο ντέρμπι με την Τσέλσι σε League Cup και πρωτάθλημα.

Λίβερπουλ (4-2-3-1): Αλισον, Φαν Ντάικ (55' Γκόμες), Ρόμπερτσον, Μάτιπ, Αρνολντ, Βαϊνάλντουμ (70' Κεϊτά), Χέντερσον, Φιρμίνο, Μανέ, Σαλάχ, Σακίρι (46' Μίλνερ)
Σαουθάμπτον (3-5-1-1): ΜακΚάρθι, Σοάρες, Βέστεργκααρντ, Χόιντ, Μπέρτραντ, Τάργκετ (55' Αρμοστρονγκ), Ρομέου (55' Μπεντνάρεκ), Λεμινά, Ρέντμοντ, Χόιμπιεργκ, Λονγκ (79' Oστιν).

Κάρντιφ - Μάντσεστερ Σίτι 0-5

Στο Κάρντιφ ξέσπασε η Σίτι μετά την εντός έδρας ήττα της από τη Λυών με 2-1 στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα συνέτριψε εκτός έδρας της Κάρντιφ με 5-0, με τον Αγουέρο να μπαίνει στη 10άδα των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «Πολίτες» άνοιξαν το σκορ με τον Αγουέρο (32'), ο οποίος έφτασε τα 147 γκολ σε 300 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπερνάρντο Σίλβα έκανε το 0-2. Ακολούθησαν τα γκολ του Γκουντογκάν (44') και του Μάχρεζ (67', 89') για να διαμορφωθεί το τελικό 0-5. Ηταν η πέμπτη νίκη σε έξι αγωνιστικές για τη Σίτι που παραμένει αήττητη και στο -2 από την κορυφή.

Κάρντιφ (Νιλ Γουόρνοκ): Εθεριτζ, Πελτιέ (51' Ρίτσαρντς), Μόρισον, Μάνγκα, Κάνινγκχαμ, Καμαράσα, Αρτερ, Ραλς, Χόιλετ (75' Μέρφι), Ριντ, Γουόρντ (63' Ζοχορέ)
Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Οταμέντι, Λαπόρτ, Γουόκερ, Ντελφ, Φερναντίνιο (74' Στόουνς), Γκουντογκάν (69' Φοντέν), Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ, Σανέ, Αγουέρο (61' Μαχρέζ).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς 1-1

Στις τρεις νίκες σταμάτησε το σερί νικών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ήρθε σκόνταψε στο «Ολντ Τράφορντ» και ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τη Γουλβς. Το ματς παρακολούθησε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση από τον περασμένο Απρίλιο και την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Κατά την είσοδό του στις εξέδρες, αποθεώθηκε από τους φιλάθλους. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18’ με τον Φρεντ, με τους φιλοξενούμενους που είχαν πολύ καλή παρουσία, να ισοφαρίζουν στο 53’ με γκολ του Μουτίνιο στο 53’.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Βαλένσια, Φελαϊνί, Πογκμπά, Φρεντ (63’ Μαρσιάλ), Λίνγκαρντ (75’ Περέιρα), Σάντσες (63’ Μάτα), Λουκάκου
Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρούι Πατρίσιο, Ντόχερτι, Μπένετ, Μπολί, Κόουντι, Κάστρο, Μουτίνιο (80’ Σαΐς), Νέβες, Έλντερ Κόστα (75’ Τραορέ), Ζότα (87’ Γκιμπς-Γουάιτ), Χιμένες.

Μπέρνλι - Μπόρνμουθ 4-0

Στην 6η αγωνιστική κατάφερε η Μπέρνλι να πετύχει την πρώτη νίκη της στο αγγλικό πρωτάθλημα. Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή της από την αρχή της περιόδου, νίκησε εντός έδρας την Μπόρνμουθ με το εντυπωσιακό 4-0. Το σκορ άνοιξε στο 39’ ο Βίντρα. Μόλις 125 δευτερόλεπτα αργότερα από τη 12η ασίστ του Γκούντμουντσον στο πρωτάθλημα, ήρθε το δεύτερο γκολ από τον Λένον. Με δύο γκολ του Μπαρνς στο 81ο και στο 83ο λεπτό, διαμορφώθηκε το τελικό 4-0.

Λέστερ - Χάντερσφιλντ 3-1

Με ανατροπή η Λέστερ νίκη εντός έδρας την Χάντερσφιλντ με 3-1. Μόλις στο 5΄οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γιόργκενσεν. Στο 19' ήρθε η ισοφάριση για τη Λέστερ με γκολ του Ιχεανάτσο. Στο 66' ο Μάντισον με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 2-1, ενώ στο 75' ο Βάρντι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Κρίσταλ Πάλας - Νιούκασλ 0-0

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που δεν είχε πολλές ευκαιρίες, η Κρίσταλ Πάλας και η Νιούκασλ έμειναν στο 0-0. Πάντως, οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Μιλιβόγεβιτς στο 37’ για να πετύχουν γκολ.

Οι έξι αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ που ξεκίνησαν στις 17.00 λεπτό προς λεπτό:

Live Blog Πρέμιερ Λιγκ - 6η Αγωνιστική
Keywords
Τυχαία Θέματα