Πρώτη για Τουράμ στη Γαλλία, επιστρέφει ο Εμπαπέ

Πρώτη για Τουράμ στη Γαλλία, επιστρέφει ο ΕμπαπέmkatsafaΠέμ, 11/05/2020 - 20:50

Ο Γάλλος προπονητής κάλεσε 26 παίκτες για τα τρία διεθνή παιχνίδια που έχει η Εθνική αυτόν τον μήνα. Ο Τουράμ έχει σημειώσει τρία γκολ σε 10 παιχνίδια για την γερμανική ομάδα αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των δύο που πέτυχε στην ισοπαλία 2-2 του Champions League

εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης τον περασμένο μήνα.

«Έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διαφορά με τη δύναμη και τον αντίκτυπό του», δήλωσε ο Ντεσάν για τον 23χρονο που ήταν στην ομάδα της Γαλλίας που κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 το 2016.
 Η Γαλλία φιλοξενεί σε φιλικό τη Φινλανδία την επόμενη Τετάρτη πριν παίξει δύο αγώνες για το Nations League, αρχικά εκτός έδρας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία στις 14 Νοεμβρίου και εντός έδρας με τη Σουηδία τρεις ημέρες αργότερα.

Ο Ντεσάν συμπεριέλαβε επίσης τον Κιλιάν Εμπαπέ που έχασε λόγω τραυματισμού το ματς με τη Λειψία για το Τσάμπιονς Λιγκ, στην ήττα των Παριζιάνων. Εκτός έμεινε ο νεαρός Εντουαρντο Καμαβινγκά λόγω μυϊκού προβλήματος. Η Γαλλία είναι δεύτερη στην 1η κατηγορία του Nations League στον 3ο όμιλο,  με 10 πόντους σε τέσσερα παιχνίδια, πίσω από την Πορτογαλία λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Η Κροατία είναι τρίτη με τρεις βαθμούς, με τη Σουηδία τελευταία χωρίς βαθμό.

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Nations League - Ποδόσφαιρο France - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ France ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο επιθετικός της Γκλάντμπαχ, Μάρκους Τουράμ, γιος του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γαλλία, Λιλιάν, βρίσκεται για πρώτη φορά στις κλήσεις του Ντιντιέ Ντεσάν. Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 20:50 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα