ΑΕΚ: Ενδεκάδα χωρίς Ολιβέιρα που έμεινε εκτός αποστολής

ΑΕΚ: Ενδεκάδα χωρίς Ολιβέιρα που έμεινε εκτός αποστολήςgvasilioΠέμ, 11/05/2020 - 20:36

Ο Μάσιμο Καρέρα μπορεί να μην είναι στο Ζαπορίζιε, αλλά είναι αυτός που «στήνει» την ομάδα για τον αγώνα με τη Ζόρια. 

Ο Ιταλός προπονητής σε συνεργασία με τους Νίκο Παναγιωτάρα και Τζανλούκα Κολονέλο αποφάσισε να παρατάξει την ΑΕΚ με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και επιθετικό δίδυμο τους Λιβάια, Τάνκοβιτς.

Έτσι,

κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώτας, τρεις στοπερ θα είναι οι Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, στα δύο άκρα οι Βασιλαντωνόπουλος και Ινσούα, αμυντικά χαφ οι Κρστιτσιτς, Σάκχοφ, ο Μάνταλος μπροστά τους και στην επίθεση ο Λιβάια με τον Τάνκοβιτς.

Ένα σύστημα που μπορεί να αλλάξει και σε 3-4-3. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μένει εκτός αποστολής ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος ταξίδεψε στην Ουκρανία με γαστρεντερίτιδα. 

Ο Πορτογάλος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις δύο τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί την Τετάρτη στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ανέβασε πυρετό με το που η αποστολή έφτασε στην Ουκρανία και έτσι έμεινε στο ξενοδοχείο καθώς δεν μπορούσε να προπονηθεί. 

Προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής γιατί ένιωθε αδύναμος μετά την ταλαιπωρία με τη γαστρεντερίτιδα

 


 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Μάσιμο Καρέρα μπορεί να μην είναι στο Ζαπορίζιε, αλλά είναι αυτός που «στήνει» την ομάδα για τον αγώνα με τη Ζόρια.  Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 20:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα