Το ξεχωριστό μήνυμα της Ευρωλίγκας (vid)

Μιχάλης Κακιούζης, Τζο Αρλάουκας, Τζόνο Ρότζερς, Νίκολα Βούισιτς, Ιμπραίμ Κουτλουάι, Μρσαντ Τουρκσάν και άλλοι Legends του ευρωπαϊκού μπάσκετ πάτησαν και πάλι παρκέ. Αυτή τη φορά με την One Team της Ευρωλίγκας η οποία εδώ και χρόνια ανοίγει τα "παρκέ" της για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Δε θα μπορούσε να μην το κάνει και στη μεγαλύτερη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έτσι, η πρώτη δράση της ημέρας που ξεκινά το Final Four
περιλάμβανε μπασκετικές αθλοπαιδιές ανάμεσα στους Legeneds και τους μικρούς τους φίλους.

Μετά το παιχνίδι οι κορυφαίοι παρέλασαν από την κάμερα της NOVA και είπαν:

Μρσαντ Τουρκσάν:

"Πολύ ωραίες δράσεις της Ευρωλίγκας με τα παιδάκια εδώ και χρόνια και πρέπει να ευχαριστήσουμε την Ευρωλίγκα γι' αυτό.

Έχω παραδείγματα στην οικογένειά μου και μπορώ να πω οτι αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται μόνο αγάπη και είμαι διατεθειμένος να τη δίνω όποτε μου ζητηθεί."

Τζο Αρλάουκας:

"Αυτό είναι το μήνυμα, να δίνεις πίσω όλα αυτά που έχεις πάρει. Είχα πολλή τύχη στη ζωή μου παίζοντας μπάσκετ και είναι υπέροχο να βλέπεις το χαμόγελο αυτών των παιδιών συμμετέχοντας σε αυτή τη δράση. Είναι πραγματικά αγνό."

Μιχάλης Κακιούζης:

"Δε χρειαζόμαστε αυτό για να ευαιθητοποιηθούμε. Όλα τα παιδιά πρέπει να τα αγκαλιάζουμε όταν μας δίνεται η ευκαιρία, είτε έχουν κάποιο πρόβλημα είτε όχι. Πρέπει να δίνουμε το καλύτερο παράδειγμα. Να παίζεις, να κάνεις hi-5 και να να βλέπεις ότι χαίρονται σα να έχουν πάρει την Ευρωλίγκα είναι κάτι μοναδικό."

Νίκολα Βούισιτς:

"Περί αυτού πρόκειται, να δίνεις χαρά στα παιδιά, γι' αυτό η Ευρωλίγκα έκανε αυτό το project. Τα κάνουμε όλα για τα παιδιά.

Ο Σφαιρόπουλος είναι σπουδαίος, συνεργαζόμαστε φέτος και πλέον είμαστε έτοιμοι για τα play off στο Ισραήλ."

Ιμπράιμ Κουτλουάι:

"Εϊναι πολύ ωραία να παίζεις με παιδιά, αν τους δίνεις χαρά τότε παίρνεις κι εσύ χαρά. Είναι μια σπουδαία διοργάνωση και χαίρομαι που είμαι εδώ. Όποιος παίξει καλύτερα θα κερδίσει το παιχνίδι" είπε κλέινοντας για τονβ τουρκικό εμφύλιο.

Τζόνι Ρότζερς:

"Είναι ένα σπουδαίο event όμως το πιο σημαντικό είναι ότι η Ευρωλίγκα ενώνει τον κόσμο και φέρνει τα παιδιά κοντά στο μπάσκερ. Παρόλο που έβρεχε μάλιστα ήρθε πολύς κόσμος.

Μου λείπει η Ελλάδα, πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια εκεί."
Keywords
Τυχαία Θέματα