Πρόσωπο της Χρονιάς θέλουν οι fans να γίνει ο Keanu Reeves

Και μαζεύουν υπογραφές για να το πραγματοποιήσουν.

Υπογραφές μέσω του Change.org άρχισαν να συγκεντρώνουν οι fans για να βάλουν τον Keanu Reeves στο εξώφυλλο του Time Magazine ως Πρόσωπο της Χρονιάς.

Η αίτηση του Change.org φέρει την απλή περιγραφή "Ο Keanu είναι ο πιο ηθικός άνθρωπος του κόσμου, κάντε

τον πρόσωπο της χρονιάς!". το αίτημα φέρει μέχρι στιγμής πάνω από 10.000 υπογραφές και τελικός του στόχος είναι οι 15.000 υπογραφές.

Το δημοσίευμα για το αίτημα μιλά σε βάθος για το ήθος του ηθοποιού, λέγοντας, "Ο Keanu Reevesέχει γίνει και επίσημα μια ιντερνετική εμμονή. Από την επιτυχία της τρίτης ταινίας "John Wick" και την εμφάνισή του στο "Toy Story 4", μέχρι την cameo εμφάνισή του στο "Always Be My Maybe" του Netflix, ο Καναδός ηθοποιός ήρθε και πάλι στην επιφάνεια. Κέρδισε τον τίτλο του 'Σεβαστικού Βασιλιά' στο Twitter την εβδομάδα που μας πέρασε, όταν παρατηρήθηκε ότι σέβεται τις γυναίκες fans υποδυόμενος ότι τις αγκαλιάζει, κρατώντας το χέρι του περισσότερο στον αέρα, για να βγει φωτογραφία μαζί τους".

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ο ηθοποιός θα εμφανιστεί στο "Cyberpunk 2077" ως Johnny Silverhand κάτι για το οποίο μίλησε κατά τη διάρκεια της E3.

Ο Τίτλος του Προσώπου της Χρονιάς πάει σπάνια σε διάσημους. Κατά κύριο λόγο δίδεται σε πολιτικούς, επιστήμονες ή και ομάδες ατόμων που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον κόσμο.

Επερχόμενες ταινίες του ηθοποιού είναι τα "John Wick: Chapter 4" και "Bill & Ted Face the Music", του οποίου η ημερομηνία πρεμιέρας ορίστηκε για τις 21 Αυγούστου 2020.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μάθετε τις εξελίξεις.

IGN GreeceTo "John Wick: Chapter 3" πατάσσει τους προκατόχους του στο box officeΣε δύο χρόνια επιστρέφει ο John Wick με το τέταρτο κεφάλαιό τουJohn Wick: Chapter 3 - Parabellum Review

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα