Με τους Simpsons θα κάνουν παρέα οι Kevin Feige και τα αδέρφια Russo

Θα πάνε για καφέ.

To MCU επισκέπτεται το Springfield.

Σύμφωνα με το TV Line, τα αδέρφια Russo, Joe και Anthony, και ο Kevin Feige θα κάνουν μια guest εμφάνιση σε ένα από τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς κινουμένων σχεδίων "The Simpsons".

Στο επεισόδιο θα δούμε τον Bart να βλέπει σε preview προβολή μια υπερηρωική ταινία διάσημου franchise και μετά να χρησιμοποιεί την απειλή των spoilers για να περάσει το δικό του. Ο Feige θα κάνει

τον κακό της ταινίας, ενώ οι Joe και Anthony Russo θα είναι οι επιχειρηματίες που θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τον Bart από το να κάνει spoilers.

Tα αδέρφια Russo είναι γνωστό ότι προωθούν το μήνυμα της αποφυγής των spoilers. Μάλιστα, για το "Avengers: Endgame" έγραψαν ένα γράμμα όπου ζητούσαν από τους θεατές να μην αποκαλύψουν το τέλος της ταινίας. Επίσης, ξεκίνησαν το hashtag #DontSpoilTheEndgame.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Matt Groening, ο οποίος είχε αποκαλύψει ότι ενδέχεται να δούμε και άλλη ταινία Simpsons "κάποια στιγμή". Το "The Simpsons" προβάλλεται μέσω της εφαρμογής Simpsons World, την οποία ξεκίνησε το FX το 2014, ενώ τα νεώτερα επεισόδια προβάλλονται στο Hulu. Ωστόσο, με το ξεκίνημα του Disney+ στις 12 Νοεμβρίου 2019, όλες οι σεζόν θα είναι διαθέσιμες μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας.

H σειρά έκανε το ντεμπούτο της το 1989 και έχει φέρει πολλούς guest stars από όλους τους χώρους, μεταξύ άλλων τους Michael Jackson, Buzz Aldrin, Paul McCartney, U2, Stephen Hawking, Reese Witherspoon, Tom Hanks και Anne Hathaway, η οποία κέρδισε βραβείο Emmy για τον ρόλο της.

Το εν λόγω επεισόδιο θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΤο Disney+ θα φέρει 30 σεζόν "The Simpsons"To μέλλον των Simpsons στα χέρια της DisneyΤο "The Simpsons" θα σπάσει το ίδιο του το ρεκόρ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα