Προπονήθηκε και πολιορκήθηκε ο Μέσι!

Το παγκόσμιο κύπελλο πλησιάζει...Απομένουν λίγες μέρες για την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη. Ερωτηματικό, μεγάλο μάλιστα, είναι η πορεία της Αργεντινής. Βασική προυπόθεση, η απόδοση του αρχηγού της Λιονέλ Μέσι που θέλει να οδηγήσει την χώρα σε ακόμα ένα τελικό, αλλά αυτή την φορά να είναι αυτός που θα χαμογέλασει. Τελευταία φορά το 2014, το γκολ του Μάριο Γκέτσε στην παράταση έδωσε το μουντιάλ στην Γερμανία και ο ''Λίο'' πήγε σπίτι ξανά με άδεια χέρια. Το μέλλον του στην Εθνική ακόμα δεν το έχει ξεκαθαρίσει
και όποτε γίνεται κουβέντα προσπαθεί να αποφύγει την ερώτηση ή απλά δεν απαντά.
Η Αργεντινή με όλα της τα αστέρια πάτησε Ρωσία και μάλιστα προπονήθηκε για πρώτη φορά υπό το βλέμμα αρκετών Ρώσων φιλάθλων που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του συγκροτήματος του Χόρχε Σαμπαόλι. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τους δύο κολλητούς, Μέσι, Αγουέρο, και μάλλον τον τρίτο της παρέας στην γραμμή κρούσης (αν παραταχθεί με φουλ επίθεση) Ιγουαίν να είναι ευδιάθετοι και χαλαροί. Μάλιστα μετά το τέλος της προπόνησης δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται με τον κόσμο που ήρθε να τους αποθεώσει.

Η φιναλίστ του 2014 Αργεντινή βρίσκετι σε όμιλο με Ισλανδία, Κροατία και την ''κολλητή'' της Νιγηρία, όπως το 1994, το 2002 και το 2014.
Keywords
Τυχαία Θέματα