E3 2018: Το Hitman 2 παρουσιάζει το Miami Level

Κατά τη διάρκεια του PC Gaming Show.

Το IO Interactive ανακοίνωσε ένα νέο Hitman την περασμένη εβδομάδα και σήμερα ο director του παιχνιδιού, Jacob Mikkelsen, ήρθε στο PC Gaming Show για να δείξει τον Agent 47 στο Miami Level.

Είναι ένα από τα έξι λεπτομερή και εκτεταμένα νέα stages που έρχονται στο Hitman

2, και οι δυνατότητες είναι ήδη συναρπαστικές. Δείτε το ολοκαίνουργιο τρέιλερ παραπάνω, το οποίο προβάλλει μερικά από αυτά που μπορείτε να περιμένετε. Θα ρίξετε περισσότερα αντικείμενα από ποτέ. Θα ντύνεστε ως τροχονόμος και θα πυροβολείται αυτοκίνητα από το δρόμο.

Όλα αυτά σίγουρα μοιάζουν με το Hitman που γνωρίζουμε και αγαπάμε. Το Hitman 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου. Η προ-παραγγελία σας δίνει τώρα πρόσβαση στο Sniper Assassin Mode αμέσως.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]E3 2018: Το God of War λαμβάνει νέο Game+ ModeE3 2018: Ανακοινώθηκε το Rapture RejectsE3 2018: Νέες πληροφορίες για το Hunt: Showdown

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα