Χτύπησε ο Ζεράρ Πικέ

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, προσγειώθηκε άτσαλα στο έδαφος μετά από μια σύγκρουση που είχε στην προπόνηση με τον Ντιέγκο Κόστα. Ο Πικέ, που μετράει 98 συμμετοχές στην Εθνική, παραπονέθηκε για πόντους στο αριστερό γόνατο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το προπονητικό κέντρο.

Η Ισπανική ''Marca'' τόνισε πως δεν είναι κάτι σοβαρό και ανησυχητικό και σίγουρα δεν θα επηρεάσει την συμμετοχή του ως παρτενέρ του Σέρχιο Ράμος στο κέντρο της άμυνας των παγκόσμιων πρωταθλητών του 2010.

Η Ισπανία
ακόμα στερείται των υπηρεσιών του τραυματία Ντάνι Καρβαχάλ, που χτύπησε στις 26 Ιουνίου στο τελικό του Champions League στο Κίεβο. Ο δεξιός μπακ βρίσκεται κανονικά πάντως στην αποστολή με την συμμετοχή του όμως στην πρεμιέρα τουλάχιστον, να είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Θυμίζουμε πως ο Καρβαχάλ, είχε χάσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2016 εξαιτίας εντός τραυματισμού. Ίσως είναι έτοιμος στο ματς με το Ιράν, εκτός αν ο Λοπετέγι αποφασίσει να τον κόψει και να επιλέξει κάποιον άλλο στην θέση του, με τους Ζεσούς Βαγέχο και Ροντρίγκο Φερνάντεζ να βρίσκονται πάντα στα υπόψη του Ισπανού τεχνικού.
Ο Λοπετέγι έχει δικαίωμα να αλλάξει ποδοσφαιριστή μέχρι και 24 ώρες πριν την πρεμιέρα, που είναι απέναντι στους πρωταθλητές του Euro 2016 Πορτογάλους.
Keywords
Τυχαία Θέματα