Προμηθέας-Κολοσσός 69-67: Ένα αντιαθλητικό φάουλ το έκρινε

Προμηθέας-Κολοσσός 69-67: Ένα αντιαθλητικό φάουλ το έκρινεbasket1thanosΚυρ, 12/13/2020 - 21:02

Ο Κολοσσός Ρόδου καρατούσε την τύχη στα χέρια του αφού νικούσε με 65-64 και είχε την μπάλα στα χέρια του 35 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Ο Άρτις (10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ) έκανε το μοιραίο λάθος στα 21" πριν το τέλος και ο Ζάρρας υπέπεσε σε αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος ευστόχησε σε ζευγάρι ελεύθερων βολών.

Ο Κολοσσός δεν είχε άλλη επιλογή από το να ξανακάνει φάουλ για να σταματήσει το χρονόμετρο και ο Αγραβάνης ήταν και πάλι ψύχραιμος από την γραμμή της... φιλανθρωπίας (68-65).

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με βολές για τις δύο ομάδες αλλά οι γηπεδούχοι πήραν το ροζ φύλλο αγώνα αφού διατήρησαν την ψυχραιμία τους.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Προμηθέα (2-1 ρεκόρ), η οποία ήρθε σε κομβικό σημείο, λίγο μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Eurocup.

Από την άλλη οι ροδίτες, έφτασαν στην... πηγή αλλά νερό δεν ήπιαν και υποχρεώθηκαν έτσι στην πέμπτη τους ήττα (2-5 ρεκόρ).

Πρώτος σκόρερ ο Αγκμπελέσε (18 πόντους) αλλά MVP ο Αγραβάνης με την ψυχραιμία στο τέλος (17 πόντους, 8 ριμπάουντ).

15 πόντους για τον Βαγγέλη Μάντζαρη μαζί με 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ αλλά και 6 λάθη.

Ζάρας (14 πόντους) και Ξανθόπουλος (12 πόντους) οι δύο καλύτεροι των ηττημένων.

Αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Προμηθέας Πάτρας - Μπάσκετ Κολοσσός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Προμηθέας Πατρών ΕΛΛΑΔΑ Ο Προμηθέας Πατρών "μάτωσε" αλλά κέρδισε τον Κολοσσό Ρόδου στο "Δ.Τόφαλος" για την έβδομη αγωνιστική της Basket League, χάρη σε ένα αντιαθλητικό φάουλ του Ζάρρα στον Αγραβάνη 17" πριν το τέλος. Article publish on Κυρ, 12/13/2020 - 21:02 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα