Φούλαμ - Λίβερπουλ 1 - 1: "Σκόνταψαν" οι "κόκκινοι" (hls)

Φούλαμ - Λίβερπουλ 1 - 1: "Σκόνταψαν" οι "κόκκινοι" (hls)csaranΚυρ, 12/13/2020 - 20:44

Δύσκολη αποστολή στην έδρα της Φούλαμ για την Λίβερπουλ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για την Premier League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς από το ξεκίνημα και πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο τέταρτο είχαν δοκιμάσει δύο φορές, με τον Καβαλέιρο τα αντανακλαστικά του Άλισον, ο Βραζιλιάνος όμως αντέδρασε σωστά σε αμφότερες τις περιπτώσεις.

Παρότι οι πρωταθλητές είχαν την κατοχή της μπάλας οι μεγαλύτερες

στιγμές του αγώνα άνηκαν στην ομάδα του Πάρκερ, η οποία ευτύχησε να εξαργυρώνει την σειρά ευκαιριών που δημιούργησε στο 25ο λεπτό με εντυπωσιακό σουτ του Κόρντοβα - Ριντ.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Κλόπ ήρθε στο 40ο λεπτό με κεφαλιά του Μανέ την ώρα που η αντίπαλος της μέχρι εκείνο το σημείο είχε δημιουργήσει 6 τελικές.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Λονδρέζους να είναι καλύτεροι και να προηγούνται με 1 - 0.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με μια ευκαιρία για την Φούλαμ με τον Άλισον όμως και πάλι να αντιδρά σωστά.  

Στην συνέχεια η Λίβερπουλ ανέβασε της απόδοση της και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές με τους Σαλάχ και Φιρμίνιο. 

Οι γηπεδούχοι άντεξαν μέχρι το 79, σε εκείνο το σημείο ο Βαϊνάλντουμ εκτέλεσε φάουλ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καμαρά με τον Μάρινερ να δίνει πέναλτι.

Ο Σαλάχ ανέβαλε την εκτέλεση και έγραψε το 1 - 1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία 5 λεπτά αργότερα με τον Τζόουνς για να κάνουν την ολική ανατροπή κάτι όμως που τελικά δεν συνέβη.   

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Fulham - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Οι πρωταθλητές δεν κατάφεραν να επικρατήσουν στο Λονδίνο με τους γηπεδούχους να έχουν εξαιρετική παρουσία ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Article publish on Κυρ, 12/13/2020 - 20:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα