Σβάρνας: "Πάση θυσία να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό" (vid)

Σβάρνας: "Πάση θυσία να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό" (vid)ntzouaniΚυρ, 12/13/2020 - 20:45

 

Στην αρνητική εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα και στην κακή ομαδική αμυντική συμπεριφορά των "κιτρινόμαυρων" στάθηκε ο Στράτος Σβάρνας στις δηλώσεις που έκανε στα κανάλια Novasports και το Γιώργο Βασιλείου. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σβάρνα: 

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

"Ξέραμε ότι θα

είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τον πλήρη έλεγχο, στο δεύτερο δεν ήμασταν καθόλου καλοί και κρατάμε τους τρεις βαθμούς".

Για την αλλαγή στην εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο: 

"Ίσως επαναπαυτήκαμε στο 1-3, θεωρήσαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε και είναι λάθος που δεν πρέπει να ξανακάνουμε". 

Για τα αμυντικά προβλήματα που παρουσιάζει η ΑΕΚ

"Δεν αμυνόμαστε σωστά ομαδικά. Κάποιο πρόβλημα υπάρχει, πρέπει να το βρούμε μαζί με τον προπονητή και να το λύσουμε το συντομότερο δυνατό". 

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

"Είναι ένα ντέρμπι και πρέπει πάση θυσία να το κερδίσουμε".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στράτος Σβάρνας ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Οι δηλώσεις του Σβάρνα THE EXPERTS Μοιραστείτε το Submitted by ntzouani on Κυρ, 12/13/2020 - 20:47 https://novasports-forthnet.secure.footprint.net/FLASH_SVARNAS_131220.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off On Off ΕΛΛΑΔΑ Οι δηλώσεις του Σβάρνα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στράτος Σβάρνας ΑΕΚ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο ntzouani On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Στην αρνητική εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα στάθηκε ο Στράτος Σβάρνας. Article publish on Κυρ, 12/13/2020 - 20:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα