Προμηθέας – Ολυμπιακός 72-102: Απλά άπαικτος (hls)

Ένα δεκάλεπτο άντεξε ο Προμηθέας απέναντι στον αφιονισμένο Ολυμπιακό – το πρώτο, στο οποίο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρέθηκε μπροστάμε δύο πόντους, 20-18. Η συνέχεια ήταν… κατηφορική για τους Πατρινούς, οι οποίοι είδαν τον Ολυμπιακό να τους επιβάλλει διπλάσιο σκορ στην δεύτερη περίοδο (13-26) και να στέλνει τη διαφορά στους 15 πόντους, 31-46.

Ο Ολυμπιακός

συνέχισε να σκοράρει σε ρυθμούς πολυβόλου και με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Το κοντέρ της τρίτης περιόδου σταμάτησε στους 29 και παρότι ο Προμηθέας απάντησε σε κάποια από τα χτυπήματα, δεν κατάφερε να αποτρέψει τη διαφορά από το να ανέβει στους 22, 53-72.

Η τέταρτη περίοδος ήταν προφανώς διαδικαστικής σημασίας, με τους ερυθρόλευκους να φτάνουν σε δεύτερη συνεχόμενη κατοστάρα και να κάνουν το 2-0 στη σειρά. Έτσι, χρειάζονται άλλη μία νίκη για να φτάσουν στους τελικούς, εκεί όπου θα έχουν περισσότερο χρόνο ξεκούρασης από τον Παναθηναϊκό ή την Λάρισα, οι οποίοι είναι στο 1-1 και αναμετρώνται για τρίτη φορά την Παρασκευή.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο συνήθης Βεζένκοφ με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ μόλις σε 24 λεπτά. Ο Χασάν Μάρτιν πέτυχε 17 πότνους με 8/9 δίποντα και 6 ριμπάουντ και ο Σλούκας είχε 8 πόντους και 6 ασίστ. Άστοχος ήταν Ντόρσεϊ που έμεινε στους 4 πόντους με 1/6 σουτ (0/4 τρίποντα), αλλά μοίρασε 4 ασίστ.

Για τον Προμηθέα ο Φόστερ είχε 19 πόντους και ο Δ. Αγραβάνης 10.

Keywords
Τυχαία Θέματα