ΟΜΙΛΟΣ A4 : Πολωνία – Ουαλία 2-1 : Ο πάγκος έκανε την διαφορά

Οι Ουαλοί δεν είχαν στην αποστολή σημαντικούς παίκτες όπως οι Μπέιλ, Ράμζεϊ και Άλεν οι οποίοι ξεκουράστηκαν ενόψει του μεγαλου τελικού της Κυριακής για την πρόκριση στο Παγκόσμιο κυπελλο.

Δεν στάθηκαν ασχημα πάντως αν και δεν βρήκαν μεγάλη φάση στο πρώτο ημίχρονο.

Όλες τις είχαν οι Πολωνοί με τους Ζιελίνσκι (4′), Μπούκσα (40′) άστοχος και τον Λεβαντόβσκι να χάνει την μάχη σε τετ-α-τετ με τον Γουόρντ. Το ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ.

Με

την πρώτη καλή στιγμή στο ματς οι Ουαλοί πήραν το προβάδισμα στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου. Σουτ του Γουίλιαμς κατέληξε στα δίχτυα του Γκραμπάρα (52′).

Με την πρώτη καλή στιγμή όμως ισοφάρισε και η Πολωνία. Ο Καμίνσκι μπήκε στο γήπεδο στο 60ο λεπτό και σκόραρε με ωραίο πλασέ στο 72ο λεπτό για το 1-1.

Ίδια ιστορία και με τον Σβιντέρσκι ο οποίος μπήκε στο γήπεδο στο 73ο λεπτό και σκόραρε στο 85ο λεπτό για την ανατροπή και το τελικό 2-1.

Πολωνία (4/4/2) : Γκραμπάρα – Μπερεσίνσκι, Γκλικ, Μπεντνάρεκ, Πούχατς (74′ Ζαλέβσκι) – Κριχόβιακ (81′ Γκροσίτσκι), Γκουράλσκι (60′ 60′ Καμίνσκι), Κλιχ (60′ Ζουρκόβσκι), Ζιελίνσκι – Μπούκσα (74′ Σβιντέρσκι), Λεβαντόβσκι

Ουαλία (3/4/1/2) : Γουόρντ (46′ Χένεζι) – Γκάντερ, Μέπαμ, Νόριγκτον-Ντειβις – Σμιθ, Λέβιτ, Μόρελ, Μπερνς (62′ Ν. Γουίλιαμς) – Τ. Γουίλιαμς (77′ Τόμας) – Τζέιμς (46′ Ματόντο), Μουρ (46′ Χάρις)

Keywords
Τυχαία Θέματα