Έχει ξανά front line

Η φυγή του Γιανίκ Μορέιρα προκάλεσε σχετική τρικυμία στον ΠΑΟΚ. Ο Αγκολέζος άφησε εμφανές κενό στις θέσεις των ψηλών με την επιλογή του να συνεχίσει αλλού την καριέρα του μεσούσης της σεζόν. Ο ερχομός του Τζεντρέ Τζέφερσον και κυρίως η καλή παρουσία του στην πρώτη του αναμέτρηση με τη φανέλα της νέας του ομάδας, την Τετάρτη (23/1) στο Παλατάκι απέναντι στην Οπάβα για το BCL, φαίνεται ότι θα διορθώσουν τα πράγματα προς το καλύτερο για τους "ασπρόμαυρους".
Ο Αμερικανός σέντερ αγωνίστηκε για 27 περίπου λεπτά στο παιχνίδι, σημειώνοντας
11 πόντους και μαζεύοντας 8 ριμπάουντ. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν δήλωσε τυχαία γι' αυτόν μετά την αναμέτρηση ότι... "είναι εδώ για να μας στηρίξει στα παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων που έχουμε μπροστά μας".

Δεν είναι, όμως, μόνο ο Τζέφερσον. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης πήρε εξιτήριο την Τετάρτη (23/1) από το Διαβαλκανικό, όπου νοσηλεύτηκε κάποιες ημέρες λόγω ιογενούς γαστρεντερίτιδας, που τον εξάντλησε. Ο αρχηγός της ομάδας αναμένεται από την Πέμπτη (24/1) να ξεκινήσει πάλι προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και να είναι διαθέσιμος για την ερχόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι ο "Δικέφαλος" είναι δυνατός και πάλι στη γραμμή των ψηλών.
Keywords
Τυχαία Θέματα