Ετοιμάζει πολλές αλλαγές ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στην επικείμενη αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μέχρι στιγμής αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό, προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται εν όψει Ιανουαρίου.

Τα ίδια
δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Γιαννιώτης, Νικολάου, Ανδρούτσος, Μασούρας, Μάνος και Πάρντο, αναμένεται να αγωνιστούν ως βασικοί στο συγκεκριμένο ματς. Ο Ολυμπιακός μετράει ήδη δυο νίκες στον όμιλό του και θέλει μια ακόμα για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι θεωρητικά βασικοί αναμένεται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Ο Μαρτίνς έχει ζητήσει και σε αυτή την αναμέτρηση τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει ο Ολυμπιακός τις ελπίδες που έχει για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα