Το "Jumanji 3" θα είναι η συνέχεια του sequel αντί του πρωτότυπου

"Η ταινία, στην οποία δουλεύουμε τώρα, συνδέεται περισσότερο με το "Welcome To The Jungle"."

Παρόλο που θα υπάρξει μια συνολική γραμμή ολόκληρου του franchise, το "Jumanji 3" θα είναι περισσότερο συνδεδεμένο με την προηγούμενη ταινία παρά με την πρωτότυπη, που είχε πρωταγωνιστή τον Robin Williams.

Μιλώντας στο SlashFilm, ο σκηνοθέτης Jake Kasdan ("Jumanji: Welcome to the Jungle") επιβεβαίωσε ότι η τρίτη ταινία του franchise

θα είναι περισσότερο συνδεδεμένη στο "Welcome to the Jungle". Το πλάνο του Kasdan είναι να κρατήσει όλη τη σειρά συνδεδεμένη και να διατηρήσει τη συνέχεια μεταξύ των τριών ταινιών.

“Η ελπίδα μας είναι να διατηρήσουμε μια μακρά συνέχεια μέσα από το όλο θέμα, αν και η ιστορία που λέμε στη δεύτερη ταινία, η ταινία στην οποία εργαζόμαστε τώρα, είναι πολύ πιο συνδεδεμένη με την πρώτη ταινία που κάναμε πριν από ένα χρόνο, απ' ό,τι είναι με την πρωτότυπη,” είπε ο Kasdan.

“Όλοι αγαπάμε την ιδέα να τα διατηρήσουμε όλα αυτά μαζί και να τα συνδέουμε με κάποιο τρόπο.”

Το "Welcome to the Jungle" περιέχει, όντως, μερικές αναφορές στο πρώτο "Jumanji", συγκεκριμένα τον ίδιο πρόλογο με το ίδιο επιτραπέζιο παιχνίδι που ξεφορτώθηκε ο Alan Parrish, ο χαρακτήρας του Robin Williams.

Το "Welcome the Jungle" έγινε μεγάλο hit στο box office και η μεγαλύτερη επιτυχία της Sony στις ΗΠΑ, αλλά και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2017, εισπρακτικά και μη.

Ο Dwayne Johnson, πριν λίγο καιρό, ανακοίνωσε την πρεμιέρα της τρίτης ταινίας "Jumanji", ότι θα έρθει στις αίθουσες μας στις 13 Δεκεμβρίου του 2019. Ο Johnson δεν έκανε σαφές αν αυτή η ημερομηνία είναι μόνο για τις ΗΠΑ ή παγκοσμίως.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceIdis Elba: Ο νέος υποψήφιος για τον ρόλο του James BondΈφυγε απ' την ζωή η Ρίκα ΒαγιάννηPuppet Master: The Littlest Reich - Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα