Φήμες μιλούν για την ημερομηνία της δεύτερης σεζόν του "One Punch Man"

Ο Saitama επιστρέφει για να ανέβει στην κατάταξη ηρώων.

Από τον Δεκέμβριο του 2015, που προβλήθηκε και το τελευταίο επεισόδιο του anime "One Punch Man", οι φαν περιμένουν εναγωνίως τη δεύτερη σεζόν. Σύντομα φαίνεται πως θα οριστικοποιηθεί η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν όπου ο Saitama θα επιστρέψει για να γίνει ήρωας ακόμα μια φορά.

Όπως μεταφέρει το comicbook, η επίσημη ανακοίνωση της πρεμιέρας θα γίνει στις 12 Αυγούστου, σε ένα φεστιβάλ του Τόκιο. Φαίνεται πως το anime θα

έχει εξέχουσα θέση κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, ενώ νωρίτερα είχε ειπωθεί πως η δεύτερη σεζόν του θα κάνει την πρεμιέρα της εκεί.

Το μεγαλύτερο μέρος των φημών προέρχεται από έναν λογαριασμό στο twitter με όνομα "YonkouProductions", που θεωρείται έγκυρος γνώστης για την επικαιρότητα των anime. Η ανακοίνωση του προωθεί και ένα βίντεο με πληροφορίες σχετικά με τη δεύτερη σεζόν.

Η πρώτη σεζόν μεταφέρει το manga του ONE, ενός mangaka που χρησιμοποιεί αυτό το ψευδώνυμο, που κυκλοφόρησε το 2009 και αφηγείται την ιστορία του Saitama, του παντοδύναμου ήρωα που προσπαθεί ακόμα να κερδίσει τον τίτλο.

Το manga παρέδωσε 134 κεφάλαια μέχρι και τον Μάη του 2018, ενώ τον Ιούνιο του 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο κεφάλαιο σε ψηφιακή μορφή με αναθεωρημένο σχέδιο από τον Yusuke Murata.

Προσοχή σε spoilers από την πρώτη σεζόν του anime.

Ο πρωταγωνιστής Saitama ξεκίνησε την περιπέτεια του για να ονομαστεί ήρωας όταν αντιμετώπισε τον Crablante, ένα μυστηριώδες ων με μορφή καβουριού, προτού αποκτήσει τη γνωστή του πλέον εμφάνιση. Προπονήθηκε εντατικά για τρία χρόνια, κάνοντας 100 push-ups, 100 sit-ups, 100 squats και τρέχοντας 10 χιλιόμετρα κάθε μέρα, μέχρι που έγινε πανίσχυρος και... έχασε τα μαλλιά του.

Από το πρώτο επεισόδιο του anime, ο Saitama γνώρισε τον πιστό του σύμμαχο, τον Cyborg Genos, και μαζί πορεύονται έκτοτε για να σώσουν τον κόσμο από τις πιο περίεργες απειλές. Οι δύο τους θα ενταχθούν στο Hero Association, έναν όμιλο υπέρ-ηρώων, και θα καταταχθούν εκεί ως ήρωες κατηγορίας C, ο Saitama, και S, ο Genos.

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Saitama πολεμά τον Lord Boros, και τον κερδίζει σχετικά εύκολα, παρά τη φήμη του Boros ως αήττητου. Η πρώτη σεζόν μας άφησε με το τέλος της μάχης, χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις για το μέλλον των ηρώων.

Προς το παρόν, η J.C. Staff, το ιαπωνικό studio που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή της δεύτερης σεζόν, δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία πρεμιέρας. Η Viz Media, βεβαίως, διαθέτει τα δικαιώματα, οπότε κάποια στιγμή σίγουρα θα υπάρξει, και ίσως το πιο εύφορο έδαφος να είναι το ερχόμενο φεστιβάλ στο Τόκιο. Οι φήμες, ωστόσο, δεν μιλούν για πρεμιέρα πριν από τον Ιανουάριο του 2020.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΈφυγε απ' την ζωή η Ρίκα ΒαγιάννηΦόρο τιμής στο "Bleach" αποτίει το νέο αυτοτελές manga του Tite KuboΓια την τρίτη του σεζόν επιστρέφει το anime του "Bungo Stray Dogs"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα