To "the show is over, guys" που σόκαρε τους Σουηδούς

Το σημαντικό για έναν αθλητή είναι ξέρει πότε να σταματήσει. Ειδικά όταν πρόκειται για αθλήματα που μπορεί να προκληθεί σοβαρός τραυματισμός όπως στο MMA.
Για τον Αλεξάντερ Γκούσταφσον ήταν η 4η ήττα στους τελευταίους 6 αγώνες του. Αυτή η ήττα, από τον Σμιθ, ήταν κι αυτή που γύρισε τον διακόπτη για τον σπουδαίο μαχητή. Ο "THE MAULER" όπως τον φωνάζουν είχε 18 νίκες, 11 με Knockout, 3 με υποταγή και 4 με απόφαση και μόλις μία ήττα μέχρι τους τελευταίους αγώνες. Εκεί φάνηκε πως κάτι έχασε και μάλλον αυτό ήταν η διάθεση να χτυπιέται στο 8γωνο. Η
ήττα ήρθε μπροστά στο κοινό του, στην Στοκχόλμη και όταν στο τέλος του αγώνα του ζητήθηκε, μέσα στο κλουβί, να κάνει μία δήλωση, αφού είπε πως το ΜΜΑ το έκανε όσο καλύτερα μπορούσε για το αγαπούσε πραγματικά, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη, προχώρησε σε μία συμβολική κίνηση. Έβγαλε τα γάντια του και ρίχνοντάς τα στο καναβάτσο, είπε "the show is over, guys". Με τον τρόπο αυτό δήλωσε μπροστά στους συμπατριώτες του, που έμειναν μάλλον βουβοί, πως αποσύρεται στα 33 του χρόνια από τον αγωνιστικό ΜΜΑ.

"The show is over, guys."

Thank you, @AlexTheMauler. #UFCStockholm pic.twitter.com/aKcr73fAFn

UFC (@ufc) June 1, 2019
Δείτε τα 5 καλύτερα "τελειώματα" του Σουηδού
Keywords
Τυχαία Θέματα