Προ των πυλών δύο μεταγραφές

Στο πλαίσιο της σημερινής (31/12) επίσκεψης του Θοδωρή Καρυπίδη στην προπόνηση των παικτών του Άρη, στο Νέο Ρύσιο, ο πρόεδρος της "κίτρινης" ΠΑΕ συναντήθηκε με τους Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και Σάββα Παντελίδη. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα θέματα των αποδεσμεύσεων κάποιων παικτών, που δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια, αλλά και της περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ.
Σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση της ομάδας, αυτό που προκύπτει από τη συζήτηση είναι ότι οι "κίτρινοι" βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση δύο μεταγραφικών κινήσεων. Οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιο και δεν αποκλείεται
πολύ σύντομα να έρθουν κι οι ανακοινώσεις.

Θυμίζουμε ότι ο Άρης είναι σε επαφή με τη γαλλική Ντιζόν για την απόκτηση του 29χρονου οπισθοφύλακα, Μίκαελ Αλφόνς. Επιπλέον, ένα ακόμη όνομα που ακούστηκε ότι ενδιαφέρει τους "κίτρινους" είναι αυτό του Τούρκου διεθνή μεσοεπιθετικού, Βολκάν Σεν, ο οποίος είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι από την Κόνιασπορ.

Όσο για τις αποδεσμεύσεις, οι Θωμάς Ναζλίδης και Μπάμπης Παυλίδης ήδη είναι σε αναζήτηση άλλης ομάδας για να συνεχίσουν την καριέρα τους, με τον δεύτερο να παραχωρείται από τους "κίτρινους" με τη μορφή δανεισμού. Να σημειώσουμε ότι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Μερτζίμ Μάβραϊ να μετακινείται με μεταγραφή σε ομάδα Β' κατηγορίας της Γερμανίας. Ο Αλβανός παίκτης δεν είναι στα πλάνα για το υπόλοιπο της σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα