Πριν το Πάσχα κρίνεται του Κάναντι

Ο Νταμίρ Κάναντι ανεξαρτήτως της έκβασης των τελευταίων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα θεωρείται επιτυχημένος στο Περιστέρι τόσο από τον ιδιοκτήτη της ομάδας Γιώργο Σπανό, όσο και από τον τεχνικό διευθυντή αυτής, Γιάννη Αγγελόπουλο.

Συνεπώς είναι δεδομένο πως θα γίνει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο. Στην πρόταση ασφαλώς θα μπει και ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση που έρθει
πρόταση από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ ή από ομάδα του εξωτερικού από ένα από τα top πρωταθλήματα.

Κι επειδή ως γνωστόν στον Ατρόμητο θέλουν η επόμενη χρονιά να έχει μπει σε πρόγραμμα πριν από το τέλος του τρέχοντος πρωταθλήματος, θα ήθελαν ιδανικά να έχει τελειώσει το θέμα του προπονητή μέχρι πριν το Πάσχα, ει δυνατόν ακόμα και μετά το ματς με τον Άρη θα ήθελαν να γνωρίζουν την απάντηση του Κάναντι.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ατρόμητου φαίνεται πως θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, γωμρίζοντας πως θα μπουν και ρήτρες αποδέσμευσης σε περίπτωση που έρθει πρόταση που τον ικανοποιεί. Φυσικά το χρονικό περιθώριο θα είναι τέτοιο που να μην δημιουργεί πρόβλημα στο σχεδιασμό όπως είχε γίνει με τον Σα Πίντο ο οποίος έφυγε μια εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Εφόσον λοιπόν ο Κάναντι απαντήσει θετικά εντός Απριλίου, τότε οι ρήτρες αποδέσμευσης θα έχουν ισχύ περίπου μέχρι τα μέσα Μαΐου ίσως και λίγο περισσότερο, ώστε να υπάρχει ο χρόνος να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.
Keywords
Τυχαία Θέματα