Agents of SHIELD: Ημερομηνία πρεμιέρας και νέο υλικό

Ο Coulson γίνεται κακός.

Οι fans του "Agents of SHIELD" στο WonderCon είχαν την τύχη να απολαύσουν το πρώτο επεισόδιο από την έκτη σεζόν της σειράς, που σκηνοθέτησε ο Clark Gregg. Όσο για εμάς τους υπόλοιπους, μάθαμε ημερομηνία πρεμιέρας και είχαμε μια νέα σκηνή με τον Coulson.

Η έκτη σεζόν του "Agents of SHIELD" θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαΐου στο ABC. Όπως είδαμε στα πρώτα trailers,

ο Agent Phil Coulson που πέθανε στο τέλος της πέμπτης σεζόν θα επιστρέψει...αλλά τελείως διαφορετικός. Εμφανισιακά είναι ο ίδιος, αλλά δεν έχει ιδέα τι είναι η SHIELD (μπορείτε να δείτε και το απόσπασμα παρακάτω)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί κάποιον γνωστό καλό χαρακτήρα, ως εχθρό. Πάρτε μια ιδέα απ' το τι μας περιμένει:

Η έκτη σεζόν συνεχίζει την ιστορία ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του περσινού φινάλε, με τους Daisy, Simmons, Piper και Davis να βρίσκονται στο διάστημα προσπαθώντας να ανακτήσουν τον Fitz που βρίσκεται σε κρυογονικό ύπνο. Εντωμεταξύ, ο Mack προσπαθεί να συνηθίσει την θέση του ως ο ένας επικεφαλής της SHIELD και να επεκτείνει την οργάνωση.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΚάτι παράξενο συμβαίνει στο trailer της 6ης σεζόν "Agents of SHIELD"Νέο look μοστράρει η Quake για την 6η σεζόν "Agents of SHIELD"Πρόωρη ανανέωση για το Agents of SHIELD

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα