Πουρσανίδης: «Βλέπω πρόσωπα δακρυσμένα» (video)

Συγκινημένος ο β' αντιπρόεδρος του ΟΦΗ στην συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της νέας διοίκησης της ομάδας.

Ο παλαίμαχος άσος, τόνισε ότι πρώτος στόχος είναι ο σύλλογος να αλλάξει εσωτερικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια των δηλώσεών του αρκετοί από τους ανθρώπους που έγραψαν ιστορία στην ομάδα δάκρυσαν, ανάμεσά τους και ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος.

Η αρχική του τοποθέτηση:

«Είναι λίγο δύσκολο να ειπωθούν εύκολα λόγια. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι όπως είπε και ο Γιώργος ότι λάθη θα γίνουν, όμως
ξέρετε το κίνητρο μας. Και τα λάθη που θα κάνουμε θα είναι ανθρώπινα, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Να ευχαριστήσω τον κ. Αρναουτάκη, κ. Λαμπρινό κ. Βαρδαβά, που έχουμε επαφές μαζί τους καιρό όπως και το προηγούμενο Δ.Σ. του ΟΦΗ, που όλο αυτό το διάστημα είχαμε επαφή. Έχει γίνει πολύ σωστά και οργανωμένα όλο αυτό το καιρό στο να έχει όλο αυτό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τους μετόχους.

Βλέπω πρόσωπα και μάτια δακρυσμένα που μας κάνουν χαρούμενος γιατί με πολλούς έχουμε ιδρώσει για την φανέλα»

Για το ποιο είναι το όνειρό τους: «Αυτό που λείπει από την ομάδα όπως το αντιλαμβανόμαστε όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι η ταλαιπωρία, όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν ταλαιπωρηθεί. Χάθηκε η αξιοπιστία και ο σεβασμός, πρώτα εσωτερικά. Χάθηκε αυτό που έζησα εγώ, όταν με είχαν πάρει κάποια φορά τηλέφωνο και μου είπαν ότι σε θέλει ο ΟΦΗ και έτρεξα σαν τρελό. Αν πάμε σε ολόκληρη την Κρήτη και ζητήσουμε έναν παίκτη ίσως το σκεφτεί 2-3 φορές. Αν φτιαχτεί αυτό είναι το οικοδόμημα. Θα το πρεσβεύει όλο το κλαμπ, από την πρώτη ομάδα, αλλά και οι ακαδημίες. Το πώς θα κατεβαίνουν οι ομάδες μας σε ένα άλλο γήπεδο και το τι υγεία θα μεταδίδουν και τι σεβασμό είναι ο αρχικός στόχος. Εμείς δεν θέλουμε λόγια ούτε θα γεμίσουμε τον κόσμο με πράγματα που δεν θα υλοποιηθούν. Είναι πολλά στο σχέδιό μας και δρομολογημένα ένα - ένα σε βήματα. Αν φτιάξουμε το εσωτερικό μας, αυτό που είχε το 1984-85 όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια με τον Γιάννη Σαμαρά και τον Ευγένιο, αν το ξαναβγάλουμε προς τα έξω έχουμε κάνει πρώτο βήμα. Ένα κλαμπ σαν τον ΟΦΗ πρέπει να μεγαλώσει, αλλά ο κόσμος πρέπει να τα βλέπει ένα- ένα».
Keywords
Τυχαία Θέματα