Για άλλη μια φορά θα πεθάνει ο Sean Bean

To type casting καλά κρατεί.

Ο ηθοποιός Sean Bean θα δώσει τη φωνή του στον χαρακτήρα Mark Faba στην πρώτη αποστολή του Hitman 2, Elusive Target, Kill the Undying. Αυτό σημαίνει ότι ο Bean απεικονίζει ακόμα έναν άλλο χαρακτήρα που είναι καταδικασμένος να πεθάνει, όπως συνηθίζεται στην επαγγελματική του ζωή.

"Είναι ένα είδος ταλέντου, υποθέτω", λέει ο Bean ως ο Mark Faba σε ένα βίντεο του παιχνιδιού

ρίχνοντας χιουμοριστικές σπόντες για τις δουλείες του στην πραγματικότητα. "Ποτέ δεν περίμενα να είναι έτσι, αλλά συνεχίζουν να προσπαθούν να με σκοτώσουν, ξέρεις;"

"Έχω εξαπατήσει τον θάνατο αμέτρητες φορές. Είμαι σαν ένας μάγος. Γνωρίζω όλα τα τεχνάσματα. Νομίζουν ότι είναι έξυπνοι αλλά δεν έχουν τίποτα να μου πουν. Μπόρεσα ακόμη να τους κάνω να πιστέψουν ότι ανατινάχθηκα."

To Elusive Target εισήχθη στο τελευταίο παιχνίδι και δίνει στους παίκτες μία μόνο ευκαιρία να δολοφονήσουν ένα άτομο σε περιορισμένο χρόνο - οπότε ίσως ο Bean να διαφύγει τουλάχιστον μερικές φορές.

Καθώς το βίντεο συνεχίζεται, αποκαλύπτεται ότι ο Mark Beba είναι αρκετά επιτυχημένος δολοφόνος. Εκτός από το να σκοτώσει έναν δολοφόνο που κάνει μια ανεπαρκή προσπάθεια στο να προσποιείται ότι είναι ψυχίατρος, ο Mark Faba αποκαλύπτει επίσης μερικά από τα προτεινόμενα εργαλεία της "δουλείας".

Ο χαρακτήρας σημειώνει ότι μπορεί να φτιάξει μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης από ένα παιχνίδι ρομπότ, ένα εκρηκτικό με ένα στυλό, ή να χρησιμοποιήσει ένα ζευγάρι ακουστικών ως εργαλείο στραγγαλισμού. Επιπλέον, οι οπαδοί του Hitman μπορούν να ψηφίσουν ποιο από αυτά τα τρία όπλα θέλουν να ξεκλειδώσουν στο παιχνίδι.

Το Hitman 2 θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για το PlayStation 4, το Xbox One και το PC.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Το Discord άνοιξε τα ψηφιακό κατάστημά του Νέος μετατροπέας για σύνδεση των PS1 και PS2 μέσω HDMI Ανακοινώθηκε το Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα