Πότε έρχεται το Dragon Age 4;

Δυστυχώς αργεί...

Αν και η BioWare έχει σχέδια να ανακοινώσει κάτι με δράκους μέσα στο μήνα, φαίνεται ότι αυτό δεν θα είναι το επόμενο Dragon Age μιας και μάθαμε ότι απέχουμε μερικά χρόνια από την επίσημη κυκλοφορία του.

Σύμφωνα με το VentureBeat, πηγές από τη BioWare ισχυρίζονται ότι το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, τονίζοντας μάλιστα ότι τόσο το studio

όσο και η ΕΑ δεν έχουν αποφασίσει ούτε καν το όνομα. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλουν να προβούν σε κάποια αποκάλυψη στα Game Awards, θα πρέπει να διαλέξουν γρήγορα ένα όνομα καθώς ο χρόνος τελειώνει.

Αν και τα επίσημα σχόλια από την BioWare λένε ότι ακόμα ασχολούνται με το Dragon Age, η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι είχε προσωρινά παγώσει, προκειμένου να μπορέσει η BioWare να επικεντρωθεί στο Anthem.

Την προηγούμενη βδομάδα η BioWare έκανε κάνα δυο υπαινιγμούς σχετικά με μια επερχόμενη Dragon Age ανακοίνωση τον Δεκέμβρη, στρέφοντας προφανώς τα μάτια όλων στα Game Awards. Τα βραβεία πάντως μέχρι στιγμής μετράνε ηχηρές απουσίες όπως αυτές της Naughty Dog, Rocksteady Studios και CD Projekt Red.

IGN Greece H BioWare κάνει νύξεις για ανακοίνωση πάνω στο Dragon Age Νέο 'πλήγμα' στο εργατικό δυναμικό της BioWare PAX 2015: Ανακοινώθηκε το νέο DLC του Dragon Age: Inquisition

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα