Πόσα θέλει ο Πογκμπά για ν΄ανανεώσει; (infographic)

Tο καλοκαιρινό σίριαλ του Πολ Πογκμπά, ακόμη είναι φρέσκο στη μνήμη των οπαδών της Γιουνάιτεντ, που στην πλειοψηφία τους δεν θέλουν ο Γάλλος να συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Πογκμπά, έδειξε τάσεις φυγής δείχνοντας πως προτιμά τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τη Γιουβέντους όμως τελικά αφού καμία από τις δύο δεν κατάφερε να τον αποκτήσει παρέμεινε στην Μάντσεστερ.
Ένα δημοσίευμα από την Ιταλία, ήρθε ν΄ανατρέψει τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αναφέροντας πως ο Γάλλος θέλει ν΄ανανεώσει
με την Γιουνάιτεντ!

Σίγουρα η είδηση αυτή δεν θ΄αρέσει καθόλου στους φίλους του συλλόγου, που βλέπουν τον Πογκμπά να κινείται τουλάχιστον σε «ρηχά νερά» μέχρι στιγμής.

Βέβαια ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ζητά περίπου 32 εκατομμύρια λίρες το χρόνο για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, την ίδια ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο, προσφέρει πολλά περισσότερα στην ομάδα του και έχει συμβόλαιο 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Μέχρι στιγμής έχει παίξει σε έξι αγώνες, πέντε πρωταθλήματος και ένα ματς στο λιγκ καπ. Αν θεωρήσουμε πως είχε ανανεώσει, αυτό σημαίνει πως αυτά τα έξι ματς, δηλαδή 540 λεπτά, θα κόστιζαν στην Μάντσεστερ 35,245 ευρώ…Αντίστοιχα σε έξι αγώνες ο Ρονάλντο έχει ήδη τρία γκολ ενώ πέρυσι στο πρωτάθλημα πέτυχε 21, και Πογκμπά 13.

Δείτε όμως αναλυτικά τι σημαίνουν 32 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και πόσα ζητάει ο Πογκμπά για ν΄ανανεώσει αλλά και πόσα παίρνει ο Ρονάλντο.
Keywords
Τυχαία Θέματα