«Πονοκέφαλος» η έλλειψη τηλεοπτικού και διαρκείας

Ένα απρόοπτο πρόβλημα, όχι σημαντικό, αλλά ενδεικτικό της κατάστασης που βιώνει ο Άρης αυτές τις μέρες καλείται να αντιμετωπίσει ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Από την μία η έλλειψη συμφωνίας τηλεοπτικού συμβολαίου και από την άλλη η υποτονική κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας υποχρεώνει τους υπεύθυνους των «κιτρινόμαυρων» να καταθέσουν στην ΕΠΟ ένα φάκελο (για την αδειοδότηση της ομάδας) που θα έχει κενά ως προς την βιωσιμότητα
της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από την Αλκμήνης το πρόβλημα που προκύπτει είναι ένα χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ, το οποίο θα πληρωθεί άμεσα.

Το τηλεοπτικό είναι μια εκκρεμότητα που αναμένεται να τακτοποιηθεί καθώς μιλάμε για μια από τις εμπορικές ομάδες του πρωταθλήματος.

Το θέμα όμως είναι άλλο και πρόκειται για την εικόνα που βγάζει ο Άρης προς τα έξω.
Αναφερόμαστε στη συμπεριφορά του κόσμου της ομάδας που εξακολουθεί να κριτικάρει εκ΄ του μακρόθεν γεγονός που «πονοκεφαλιάζει» την διοίκηση.

Δεν μπορεί να φωνάζει ο κόσμος για την «εμπορικότητα» της ομάδας του την στιγμή που οι ίδιοι οι φίλοι του Άρη, τον έχουν απαξιώσει με την στάση τους.

Εάν είχαν σπεύσει να προμηθευτούν τα διαρκείας τους και πήγαιναν οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Άρης με ένα αριθμό 8.000- 10.000 διαρκείας στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση, είναι βέβαιο ό,τι δεν θα αντιμετώπιζαν κανένα απολύτως πρόβλημα…

Τώρα όμως και πρόστιμο θα αναγκαστούν να πληρώσουν και το παιχνίδι των εντυπώσεων θα χάσουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα