Μικρή πτώση στους PS Plus συνδρομητές

Δεν ανησυχεί η Sony.

H Sony έδωσε χτες στην δημοσιότητα τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το πρώτο τρίμηνο του 2018. To έγγραφο αυτό δείχνει πως πάνω από 80 εκατομμύρια κονσόλες PS4 έχουν διατεθεί στην αγορά, φέρνοντας την κονσόλα πολύ κοντά στις συνολικές πωλήσεις του PS3. Eίναι πλέον πολύ πιθανό πως στο επόμενο τρίμηνο, το PS4

να έχει ξεπεράσει τελείως τις πωλήσεις του προκατόχου του.

Παρ' όλα αυτά, το έγγραφο αναφέρει πως υπήρχε και μία μικρή πτώση στους PS Plus συνδρομητές στο διάστημα μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου. Σύμφωνα με τα δεδομένα, το Μάρτιο υπήρχαν 34.2 εκατομμύρια ενεργοί PS Plus συνδρομητές, ενώ τον Iούνιο ο αριθμός αυτός έπεσε στους 33.9 εκατομμύρια.

Ο αριθμός των συνδρομητών φαίνεται να πέφτει κατά 300 χιλιάδες κάθε τρίμηνο και αυτό μπορεί να οφείλεται εν μέρη στην απουσία triple-AAA multiplayer παιχνιδιών μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Σήμερα Τετάρτη θα αποκαλυφθούν και οι νέοι PS Plus τίτλοι για τον μήνα του Αυγούστου. Οι φήμες θέλουν την Sony να επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις για αυτό τον μήνα κάτι που μπορεί να τονώσει και τις πωλήσεις των συνδρομών. Αναμένουμε λοιπόν μέχρι να γίνουν οι ανακοινώσεις.

Ο Αριστοτέλης είναι columnist στο IGN Greece και όταν δεν μαζεύει achievements ή βλέπει σειρές, μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreeceSDCC 2018: Περισσότερα symbiote για τον Venom κι επιβεβαιώσεις για το Spider-VerseΚαθυστερεί η κυκλοφορία του spin-off του "Men in Black"Venom: Πρώτη ματιά στον Tom Hardy ως Eddie Brock και βίντεο από του πάνελ του Brazil Comic Con - IGN First

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα