Πολύ σύντομα επιστρέφει η Jessica Jones με την 3η της σεζόν

Τρίτη και τελευταία σεζόν.

Το καλοκαιράκι θα επιστρέψει η τρίτη και τελευταία σεζόν του "Jessica Jones".

H ανακοίνωση έγινε μέσω του λογαριασμού του ΝΧ του Netflix, του λογαριασμού της υπηρεσίας που ασχολείται με όλες τις σειρές και τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας και όχι μόνο. Σε αυτήν υπάρχει μια λίστα με όλα τα νέα προϊόντα που θα φέρει το κανάλι τον Ιούνιο και μέσα σε αυτά βλέπουμε και την τρίτη σεζόν του "Jessica Jones".

Δείτε την ανακοίνωση

παρακάτω:

Between Batman Begins, Dark Knight, and Equilibrium, June is a very good month to be a Christian Bale fan. (And who isn’t?) pic.twitter.com/TgeaOOA5Fc

— NX (@NXOnNetflix) May 22, 2019

Το "Defenders" ήταν η πρώτη σειρά που αφέθηκε στην άκρη, με το "Iron Fist" και το "Luke Cage" να ακολουθούν. Το "Daredevil" έγινε η τέταρτη σειρά της συνεργασίας Marvel/Netflix που σταμάτησε και το "The Punisher" και "Jessice Jones" ολοκλήρωσαν αυτό το κεφάλαιο.

Οι ακυρώσεις ήρθαν λίγο πριν η Disney ξεκινήσει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία, το Disney+. H Disney ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η Marvel παίρνει τα ηνία του franchise των X-Men και μαθεύτηκε ότι έχει ξεκινήσει ήδη η αναζήτηση του νέου Wolverine, ενώ σε παύση έχουν μπει οι επερχόμενες ταινίες των Fox/Marvel, λόγω της συγχώνευσης.

Για τις ακυρώσεις μίλησε και ο Jeph Loeb, Πρόεδρος των Τηλεοπτικών Σειρών της Marvel, με ένα γράμμα που δημοσίευσε προς τους fans, λέγοντας, "Εκ μέρος όλων στο Marvel Television, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο υπερήφανοι και ευγνώμονες για το κοινό μας. Το συνεργατικό μας κανάλι μπορεί να αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει να λέει τις ιστορίες των καταπληκτικών χαρακτήρων... αλλά ξέρετε την Marvel. Όπως είχε πει ο πατέρας του Matthew Murdock, 'Το μέγεθος του άνδρα δεν μετριέται από το πόσες φορές έπεσε κάτω, αλλά από τις πόσες φορές σηκώθηκε'".

O Loeb είχε αναφέρει σε δήλωσή του ότι η μοίρα των σειρών βρισκόταν καθαρά στα χέρια του Netflix και ότι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα σχετικά με τις ακυρώσεις. Παρά το δημοσίευμα που θέλει τις σειρές να επανεμφανίζονται στο Hulu και την υπόσχεση της Marvel για περισσότερο Daredevil, οι χαρακτήρες δεν θα μπορέσουν να εμφανιστούν στις οθόνες μας για τουλάχιστον δύο χρόνια μετά την ακύρωση των σειρών τους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα τους ξαναδούμε μέχρι το 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα