Το map του Fortnite: Από το 0 ως το σήμερα - Part 1

Α trip down memory lane.

Το Fortnite είναι ένα παιχνίδι σταθμός για το gaming, με πάρα πολλούς φαν σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Αν και δεν βρίσκεται στο προσκήνιο για πολλά χρόνια έχει καταφέρει μέσα από συνεχείς αλλαγές να ωριμάζει και να δίνει στους παίκτες τους συνεχώς καινούριο υλικό. Ο χάρτης, που τώρα είναι γεμάτος από πληροφορίες και φανταχτερές τοποθεσίες, δεν ήταν πάντα έτσι. Ας δούμε λοιπόν βήμα βήμα την εξέλιξη του ως τώρα και τις αλλαγές που έφερε μαζί

του.

Ο πρωτότυπος χάρτης ήταν αρκετά μουντός και με περιορισμένες τοποθεσίες, ενώ οι γνωστές σήμερα περιοχές Tomato town, Dusty Depot και Salty Spring δεν είχαν καν ονομασίες. Πριν καν τελειώσει η πρώτη σεζόν, οι δημιουργοί είχαν προσθέσει τα ονόματα αλλά και προβεί σε μικροαλλαγές.

Season 1

Κάπου στα μέσα της δεύτερης σεζόν του παιχνιδιού είχαμε ένα μεγάλο update που έφερε ποικιλία και μερικές από τις διασημότερες περιοχές του παιχνιδιού όπως τα TILTED TOWERS! Ακόμη είχαμε και τις πρώτες "περιβαλλοντολογικές" αλλαγές όπως στα Moisty Mire και Anarchy Acres όπου μας έκανε να καταλάβουμε οτι το νησί θα υποστεί δυναμικές αλλαγές στο μέλλον.

Season 2

Την επόμενη σεζόν αρχικά είχαμε τυπικές αλλαγές στο deisghn όπως η προσθήκη γραμματοσειράς με outline μιας και η πληροφορία άρχισε να γίνεται εντονότερη. Το σημαντικό όμως ήταν η εμφάνιση του Lucky Landing, μιας περιοχής που ήταν αποτέλεσμα του Κινέζικου NEW YEAR EVENT.

Season 3

Στην αρχή της τέταρτης σεζόν, είδαμε μια απειλή στον ουρανό, έναν μετεωρίτη που φαινόταν πως θα χτυπήσει τα tilted towers. Στην πραγματικότητα όμως, την πλήρωσε το Dusty Depot όπου και μετονομάστηκε σε Dusty Divot. Μαζί του είχαμε και την είσοδο του Risky Reels αλλά και άλλες αλλαγές στη μορφολογία του εδάφους μιας και μικρά κομμάτια του μετεωρίτης χτύπησαν και αλλού. Σιγά σιγά και κατά την επόμενη αλλαγή οι μετεωρίτες άνοιξαν, δέντρα φύτρωσαν στο Dusty Divot και η ζωή προχώρησε.

Season 4

Όπως βλέπουμε ο χάρτης δέχεται αλλαγές πολλές φορές σύμφωνα με τα δρώμενα, όπως για παράδειγμα στο τέλος της τέταρτης σεζόν όπου και προστέθηκε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου εν όψει του FIFA WORLD CUP!

Κάπως έτσι διανύσαμε τη μισή διαδρομή με την βασική ιστορία του Fortnite! Αλλά το μεγάλο σοκ έρχεται στη συνέχεια, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceState of Play: Όλες οι ανακοινώσεις από την χθεσινή παρουσίασηΆποψη: Χρειαζόμαστε όντως μεγαλύτερη προσβασιμότητα στα games μας;Η ιστορία των αθλητικών Super Mario

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα