Πολ Πογκμπά: «Η Εθνική Γαλλίας ανάσα καθαρού αέρα»(pic)

Πολ Πογκμπά: «Η Εθνική Γαλλίας ανάσα καθαρού αέρα»(pic)mkatsafaΔευ, 11/16/2020 - 14:42

Οι σχέσεις του Γάλλου μέσου με τον Ζοζέ Μουρίνιο ήταν μονίμως τεταμένες, αλλά υπήρξε η ελπίδα, ότι με τον νέο προπονητή, τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, θα μπορούσε να αντιστραφεί το κακό κλίμα και ο Πογκμπά να παραμείνει στους «κόκκινους διαβόλους». Αυτό, ωστόσο, φαίνεται να μην είναι σίγουρο για άλλη μια φορά. Ποτέ δεν είχε σταθερή φόρμα από τότε που επέστρεψε στην αγγλική ομάδα και λόγω του τραυματισμού αλλά και της ανάρρωσης

του από ένα θετικό τεστ στον Covid-19 που ανιχνεύτηκε το καλοκαίρι, δεν κατάφερε να επανέλθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση ούτε στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν.

Παρ 'όλα αυτά, συνεχίζει να είναι βασικός παίκτης στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας, την οποία μάλιστα βοήθησε να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο πριν από δύο χρόνια. Επιστρέφοντας σε διεθνές επίπεδο, ο Πογκμπά παραδέχτηκε ότι η αρχή της σεζόν με την Γιουνάιτεντ ήταν η πιο δύσκολη περίοδος ολόκληρης της καριέρας του και η ευκαιρία να συναντηθεί με τους συμπαίκτες της στην Εθνική, ένα ευπρόσδεκτο διάλειμμα.

«Δεν είχα γνωρίσει ποτέ τόσο δύσκολη περίοδο στην καριέρα μου», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο RTL.«Η ομάδα της Γαλλίας είναι μια ανάσα καθαρού αέρα… Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Δεν είναι το ίδιο με τον σύλλογο μου. Γινόμαστε μία ομάδα στην Εθνική. Είναι κάτι μαγικό!».
 Παρά τις αναφορές προς το τέλος της σεζόν που έδειχναν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε να επεκτείνει το συμβόλαιο του Πογκμπά, η συζητήσεις για μια νέα συμφωνία φαίνεται να έχουν «παγώσει». Με την τρέχουσα συμφωνία να εκπνέει το 2022, ο σύλλογος ενδέχεται να αναγκαστεί να λάβει απόφαση σχετικά με το αν θα τον κρατήσει στο δυναμικό του ή όχι.

 

Paul Pogba to RTL: "This is a period I've never experienced in my career. The French national team is a breath of fresh air… we are very happy to come here. It's not the same as with the club. We all group together, it is magical". [@GFFN]

Keywords
Τυχαία Θέματα