Βαλένθια: Ένας μέσα, ένας έξω εν όψει Παναθηναϊκού

Βαλένθια: Ένας μέσα, ένας έξω εν όψει ΠαναθηναϊκούckaouΔευ, 11/16/2020 - 14:32

Ο Σαμ Βαν Ρόσομ προστέθηκε στη λίστα τραυματιών της Βαλένθια, όμως ο Μάικ Τόμπι επιστρέφει. Σταθερά εκτός Μαρίνκοβιτς και Σάστρε. 

Μία επιπλεον λύση στη θέση "5" και μία λιγότερη στο "1" θα έχει ο προπονητής της Βαλένθια, Χάουμε Πονσαρνάου στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό. 

Ο Σαμ Βαν

Ρόσομ θα χάσει την αναμέτρηση εξαιτίας ενός προβλήματος στο γόνατο, όμως στον αντίποδα ο Μάικ Τόμπι επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του απέναντι στην Αρμάνι και την απουσία του στην ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο. 

Ο Βέλγος πόιντ γκαρντ έκανε ρεκόρ καριέρας στη νίκη επί της Αρμάνι, όμως στη Γερμανία έπαιξε μόλις 6 λεπτά, λογικά επηρεασμένος από τις ενοχλήσεις. 

Σε κάθε περίπτωση, η Βαλένθια δείχνει να βγαίνει μάλλον "κερδισμένη" από αυτή την εξέλιξη, μιας και ο Χέρμανσον θα καλύψει το κενό του Βαν Ρόσομ (με δεδομένο ότι ξεκινά ο Βίβες), ενώ στο "5" ο Τόμπι θα δώσει μια πολύ αξιόπιστη λύση πίσω από τον πενταδάτο Ντουμπλιεβιτς. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Valencia - Μπάσκετ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off ckaou Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Valencia ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Σαμ Βαν Ρόσομ προστέθηκε στη λίστα τραυματιών της Βαλένθια, όμως ο Μάικ Τόμπι επιστρέφει. Σταθερά εκτός Μαρίνκοβιτς και Σάστρε. 

Article publish on Δευ, 11/16/2020 - 14:32 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα