Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που θέλει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Καραμάνος είναι επιχειρηματίας από τον κατασκευαστικό χώρο και ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρίας. Επίσης είναι ο ιδρυτής μη κυβερνητικής οργάνωσης με τίτλο ''Δεν λησμονώ''.Σκοπός του να καταδείξει τις θηριωδίες των Γερμανών, με έδρα την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μαζί του έχει ένα σχήμα τριών, τεσσάρων ατόμων που θα αναλάβουν τις χορηγίες του τμήματος και σε πρώτη φάση ο ίδιος θα αναλάβει την διαχείριση της ΚΑΕ η οποία εδώ και αρκετά χρόνια κατεθύνεται
από διοίκηση πρωτοδικείου.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, έχει σκοπό να εξυγιάνει οικονομικά τον ΠΑΟΚ και ύστερα να αποφασίστεί από κοινού με την ΚΑΕ και τον ερασιτέχνη τι θα γίνει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Σημειώνεται πως η πρώτη του κίνηση του εφόσον και ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις, θα είναι η παραμονή του Ηλία Παπαθεοδώρου, εφόσον φυσικά επιθυμεί να παραμείνει και ο Έλληνας τεχνικός.

Η πρώτη αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με ξεκάθαρη διάθεση συνεργασίας για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών στο πλαίσιο ενημέρωσης για όλα όσα έχουν σχέση με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ", αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα