«Ποιος δε θέλει να δουλέψει στην Πρέμιερ Λιγκ;»

Ο πρώην προπονητής της Μίλαν, Κλάρενς Ζέεντορφ, παραδέχεται ότι θέλει να εργαστεί στην Αγγλία μια μέρα.
Ο Ολλανδός ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες της γενιάς του, κερδίζοντας το Τσάμπιονς Λιγκ με τρεις διαφορετικές ομάδας, τη Μίλαν, την Ρεάλ και τον Άγιαξ.
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι του έδωσε την πρώτη του δουλειά στον πάγκο, αλλά κάθισε στην Μίλαν μόλις 22 παιχνίδια και από τότε ακολούθησαν οι Σενζέν, η Λα Κορούνια και τώρα η Εθνική ομάδα του Καμερούν.

«Ποιος δεν θέλει να δουλέψει στην Πρέμιερ Λιγκ», δήλωσε ο Ζέεντορφ σε συνέντευξή του στο Sky Sports.

«Ποτέ
δεν πήγα να παίξω στην Premier League, οπότε ελπίζω ότι αργά ή γρήγορα θα συμβεί ως προπονητής. Είναι αυτή τη στιγμή το πιο συναρπαστικό και ενθουσιώδες πρωτάθλημα και θα ήταν προνόμιο να μπορέσω να έρθω και να δουλέψω εδώ.

Δεν είμαι πια παίκτης, έτσι ξεκίνησα από το μηδέν. Οι πρπονητές χάνουν περισσότερα από όσα κερδίζουν μέχρι να φτάσουν στα 10 μεγαλύτερα σωματεία, τότε ξεκινούν να κερδίζουν λίγο περισσότερα από ό, τι χάνουν. Αλλά νομίζω ότι το 90% των προπονητών χάνουν περισσότερα από όσα κερδίζουν.

Τρία Τσάμπιονς Λιγκ, με τρεις διαφορετικές ομάδες

Είναι μέρος της δουλειάς. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση για τη νίκη, ακόμα κι αν έχεις τους καλύτερους παίκτες και την καλύτερη ομάδα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω όπου πηγαίνω, είναι να αφήνω έναν θετικό αντίκτυπο. Σίγουρα, σε αυτή την περίπτωση θέλω να αφήσω μια κληρονομιά. Μπορεί αυτή η δουλειά να σχετίζεται με τα αποτελέσματα, αλλά σίγουρα σχετίζεται και με το έργο που κάνεις καθημερινά και τα πράγματα που είσαι σε θέση να αλλάξεις ή να βελτιώσεις ή να εδραιώσεις»
Keywords
Τυχαία Θέματα