Ποια αποκλειστικά παιχνίδια έκαναν πάταγο στις πωλήσεις από το 1995;

Πάμε να δούμε την δεκάδα.

Το NPD Group αποκάλυψε τα 10 αποκλειστικά παιχνίδια που έκαναν πάταγο στις πωλήσεις τους για την Αμερική, από το 1995 μέχρι σήμερα. Μπορείτε να δείτε στην γκάλερι παρακάτω τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους.

Έχοντας αποκαλυφθεί από τον Mat Piscatella, η λίστα βάζει σε σειρά τα παιχνίδια με βάση τις πωλήσεις σε δολάρια, από τον Ιανουάριο του 1995, μέχρι και τον Σεπτέμβρη του

2018. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η λίστα είναι γεμάτη από τίτλους της Nintendo.

Πάμε να δούμε τη λίστα;

#10 - Wii Sports Resort (Nintendo Wii) #9 - Super Smash Bros. Brawl (Nintendo Wii) #8 - Super Mario 64 (N64) #7 - Mario Kart DS (Nintendo DS) #6 - New Super Mario Bros. (Nintendo DS) #5 - New Super Mario Bros. Wii (Nintendo Wii) #4 - Wii Fit Plus (Nintendo Wii) #3 - Mario Kart Wii - (Nintendo Wii) #2 - Wii Play (Nintendo Wii) #1 - Wii Fit (Nintendo Wii)

Επτά από αυτούς τους τίτλους, συμπεριλαμβανομένου του top five, εμφανίστηκαν στο Nintendo Wii, μια κονσόλα που έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια μονάδες κατά τη διάρκεια ζωής του.

Αν και δεν υπάρχει τίτλος του Nintendo Switch στην λίστα, πρόσφατα ονομάστηκε ως η κονσόλα με τις πιο γρήγορες πωλήσεις στην ιστορία της Αμερικής, οπότε μπορεί η λίστα να δει νέες προσθήκες από την κονσόλα αυτή.

Το πιο ενδιαφέρον απ'όλα είναι ότι κανένα παιχνίδι από τα εννέα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται στη λίστα.

Τα παιχνίδια της Nintendo συνηθίζουν βέβαια να πωλούν και αρκετά μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας τους, κάτι που αποκάλυψε και μια ακόμα λίστα του NPD, που αποκαλύπτει τα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις των 23 τελευταίων ετών.

Αυτό δεν σημαίνει πως το 2018 δεν είναι ένας δυνατός χρόνο, καθώς το Octopath Traveler του Nintendo Switch ήταν το παιχνίδι με τις κορυφαίες πωλήσεις του Ιουλίου, ενώ το NES Classic ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του Ιουνίου.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Mother Russia Bleeds - Nintendo Switch Launch Trailer To Discord επεκτείνεται στα Early Access Games Pokemon Let's Go Pikachu: Gameplay από την πρώτη Gym μάχη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα