Πλησίασε τη Γιουβέντους η Νάπολι (video)

Δίχως να πιάσει σπουδαία απόδοση, η Νάπολι -με βασικό τερματοφύλακα τον Ορέστη Καρνέζη- πήρε την ουσία από το ταξίδι της στον ιταλικό Βορρά, επιτυγχάνοντας την έκτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις επί της Ουντινέζε, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν την πτωτική πορεία τους, καθώς έχουν μόνο ήττες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο αγωνιστικό χώρο, πήραν την κατοχή και βρήκαν σχετικά γρήγορα το δρόμο προς τα δίχτυα.Το γκολ ήρθε στο 14', μετά από πίεση που άσκησαν
οι "παρτενοπέι" λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Σκουφέτ, ο Φαμπιάν Ρουίθ -πήρε στο 4' τη θέση του τραυματία Βέρντι- έκλεψε, απέφυγε τον Μπεχράμι και με άψογο πλασέ νίκησε τον Ιταλό πορτιέρε.

Το σύνολο του Βελάθκεθ είχε δυο καλές στιγμές με τον Λαζάνια και τον Πουσέτο στο 23' και στο 45+4' αντίστοιχα, ωστόσο ο Καρνέζης ήταν σταθερός.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχε καλός αγωνιστικός ρυθμός, ο Λαζάνια και πάλι φάνηκε απειλητικός στο 57' και στο 61' δίχως όμως να νικήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα η Νάπολι, δίχως να πιεστεί ιδιαίτερα να πετύχει το 0-2 στο 82' με πέναλτι του Μέρτενς και το 0-3 με τον Ροκ τρία λεπτά αργότερα, με το σκόρερ να έχει περάσει στον αγωνιστικό χώρο δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Την επόμενη αγωνιστική η Νάπολι φιλοξενεί τη Ρόμα, ενώ η Ουντινέζε ταξιδεύει στη Βερόνα για την αναμέτρηση με την Κιέβο.

Dacia Arena, Ούντινε, Ιταλία

Ουντινέζε-Νάπολι 0-3

Διαιτητής: Μαουρίτσιο Μαριάνι

Κίτρινες κάρτες: Πουσέτο (15'), Λάρσεν (57') - Μίλικ (36'), Αλμπιόλ (45'), Άλαν (56'), Μέρτενς (59')

Κόκκινες κάρτες: -

Ουντινέζε (3-5-2): Σκουφέτ - Τρόοστ-Εκόνγκ (35' Οπόκου), Νάουτινγκ (86' Βαγκέ), Σαμίρ - Πουσέτο, Μπεχράμι (αρχ.) (68' Μπάρακ), Φοφανά, Μαντραγκόρα, Λάρσεν- Ντε Πολ, Λαζάνια

Προπονητής: Χούλιο Βελάθκεθ

Νάπολι (4-4-2): Καρνέζης - Μαλκουί, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Χούσαϊ - Καγεχόν (αρχ.), Άλαν, Ζιελίνσκι (85' Ροκ), Βέρντι (4' Φαμπιάν Ρουίθ) - Μέρτενς, Μίλικ (74' Χάμσικ)

Προπονητής: Κάρλο Αντσελότι
Keywords
Τυχαία Θέματα