Η Μπάρτσα στην κορυφή, με πύρρειο νίκη

Η Μπαρτσελόνα με πατημένο το γκάζι από το ξεκίνημα δεν άφησε περιθώρια στην Σεβίλλη, νίκησε 4-2 και έπιασε κορυφή στην πριμέρα.

Παρά την εύκολη νίκη, ο τραυματισμός του Μέσι στον αγκώνα και η αναγκαστική αλλαγή, έχει σκορπίσει ανησυχία στην Βαρκελώνη, καθώς έρχεται το κλάσικο με την Ρεάλ την Κυριακή, ενώ μεσοβδόμαδα υπάρχει και το ματς με την Ίντερ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αργεντινός αποχώρησε τραυματίας στο 17’ έχοντας προλάβει να δώσει ασίστ για το 1-0 του Κουτίνιο στο 2ο λεπτό και να σκοράρει ο ίδιος με εξαιρετικό πλασέ στο 12.

Ανάμεσα στα 2 γκολ
η Σεβίλλη είχε δοκάρι με τον Αράνα. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν αποφασιστικά στο δεύτερο, αλλά τον Τερ Στέγκεν να κάνει τα πάντα ώστε να κρατήσει το μηδέν. Η απόκρουσή του στην κεφαλιά του Αντρέ Σίλβα στο 61’, θα μνημονεύεται ως μία από τις κορυφαίες στη σαιζόν.

Το 3-0 έγινε με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Σουάρες ένα λεπτό μετά την τεράστια απόκρουση του συμπαίκτη του.

Στο 79’ η Σεβίλλη μείωσε όταν το σουτ του Σαράμπια κόντραρε στον λενγκλέ, άλλαξε πορεία και νίκησε τον Τερ Στέγκεν.

Κερασάκι στην τούρτα το απ’ ευθείας βολέ με το δεξί από τον Ράκιτιτς για το 4-1. Ο Κροάτης πρώην αρχηγός της Σεβίλλης δεν πανηγύρισε το γκολ του.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-2 στο 90’ με εξαιρετικό πλασέ του Μουριέλ, που πέρασε ως αλλαγή νωρίτερα στη θέση του Αντρέ Σίλβα

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Άρτουρ(66’ Σέρχι Ρομπέρτο), Μπουσκέτς, Κουτίνιο, Μέσι( 26’ Ντεμπελέ), Σουάρες(81’ Μουνίρ)

Σεβίλλη: Βάτσλικ, Καρίσο, Κίερ(54’ Μερκάδο), Σέρχι Γκόμεθ, Αράνα, Χεσούς Νάβας, Βάσκες(69’ Μέσα), Μπανέγα, Σαράμπια, Μπεν Γεντέρ, Αντρέ Σίλβα(78’ Μουριέλ).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Βαλένθια – Λεγανιές: 1-1
Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης: 1-1
Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη: 4-2
Keywords
Τυχαία Θέματα