Πιθανό το cross-play στο Warframe

Κάνουν ότι μπορούν για μεταφορά των λογαριασμών.

To port του Warframe στο Nintendo Switch ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά η εταιρεία παραγωγής του, Digital Extremes, ψάχνει ήδη τρόπους για πιθανό cross-play με άλλες πλατφόρμες. Η Digital Extremes είναι ανοιχτή στην ιδέα, ακόμα κι αν δεν είναι έτοιμη να το ανακοινώσει επίσημα ακόμα.

"Από όταν ανακοινώσαμε το Warframe για το Switch, λάβαμε μεγάλο όγκο θετικών μηνυμάτων από την κοινότητα μας και παίκτες της Nintendo", είπε ο Sheldon Carter, διευθύνων του studio, στο TechRadar. "Εξερευνούμε τις επιλογές μας ώστε ο κόσμος να παίξει στο και με το Nintendo Switch".

Όταν ρωτήθηκαν για το πότε η δυνατότητα αυτή θα έρθει στο Switch, εκπρόσωπος της DE δεν μπορούσε να δώσει κάποια χρονική περίοδο αλλά είπε ότι είναι κάτι που το στούντιο θα ήθελε να κάνει κι εξερευνά αυτή την στιγμή.

Το TechRader ρώτησε επίσης για το αν οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό σε διαφορετικές κονσόλες, κάτι το οποίο συζητείται αρκετά απ' όταν ανακοινώθηκε, ότι οι παίκτες του Fortnite στο Playstation 4 δεν θα μπορούν να έχουν αυτή τη δυνατότητα στο Switch. Απ' ότι φαίνεται, παρόμοια νέα έχουμε και για τους παίκτες του Warframe, αν και η DE λέει ότι ίσως αφήσει την μεταφορά της προόδου των παικτών από την μια πλατφόρμα στην άλλη.

"Προηγουμένως, όταν κυκλοφορήσαμε κάτι σε άλλες κονσόλες, υποστηρίζαμε [μιας φοράς] μεταφορά λογαριασμού", είπε ο Carter, "οπότε παρομοίως θα κινηθούμε για αρχή και στο Switch".

Το Warframe είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμο σε PlayStation 4, Xbox One και PC

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceTo Warframe ανακοινώθηκε για το Nintendo SwitchΤο Warframe θα λάβει open-world expansion μέσα στη χρονιάΗμερομηνία κυκλοφορίας για το Sword Coast Legends στο PC

Πηγή: IGN Greece

Keywords