Πιθανό νέο crossover ανάμεσα σε Fortnite Borderlands

Έτσι εξηγείται το μαζικό spam από Psycho-masks...

Τα Fortnite και Borderlands μάλλον ετοιμάζονται για ένα νέο crossover, αν οι υποψίες μας γύρω από ένα νέο Tweet του επίσημου λογαριασμού του Fortnite είναι σωστές.

Στο συγκεκριμένο Tweet

βλέπουμε μια εικόνα από δημοφιλή skins του battle royale, αλλά και τη μάσκα του Psycho "σχετικά" κρυμμένη. Η χρήση όμως του #FortniteXMayhem, ήταν αυτή που έπεισε και τον πιο δύσπιστο σχετικά με την πιθανότητα ενός νέου crossover.

Βεβαίως, τα crossovers δεν αποτελούν νέο στοιχείο του Fortnite, καθώς το battle royale παιχνίδι έχει "φιλοξενήσει" κατά καιρούς τους Avengers, τον John Wick και όλες τις 32 ομάδες του NFL, αλλά και τα Nike Air Jordans.

Το timing για αυτό δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, μιας και το Borderlands 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, Xbox One και PC στις 13 Σεπτεμβρίου, αλλά και στα Stadia με μια μεγαλύτερη καθυστέρηση.

O Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece και βγαίνει από την σπηλιά του 3 φορές το χρόνο, για να διαδώσει τη σημασία των memes στο κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικό Zeitgeist.

IGN Greece Πρώτο ρεκόρ για τον Ninja στο Mixer Πώς αντέδρασαν οι streamer του Twitch στην μετακόμιση του Ninja; O Ninja χωρίζει με το Twitch για τα μάτια του Mixer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα