Όλοι οι μεταλλαγμένοι σε μια εικόνα με τα εξώφυλλα των X-Men

Μιλάμε για πολλή μετάλλαξη.

H Marvel Comics αποκάλυψε μια νέα σειρά συνδεόμενων εξώφυλλων που όλα μαζί περιλαμβάνουν όλους τους X-Men χαρακτήρες από το franchise των μεταλλαγμένων.

Δείτε παρακάτω την περίπλοκα λεπτομερή εικόνα της Marvel δια χειρός Mark Bagley, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο Adventures in Poor Taste:

Art από Mark Bagley. (Image Credit: Marvel Comics)

Η εν λόγω εικόνα θα διαχωριστεί σε έξι ξεχωριστά εξώφυλλα, το καθένα από τα οποία θα αποτελέσει το εναλλακτικό cover για ένα από τα έξι νέα κόμικ που συμμετέχουν στο relaunch του Marvel's Dawn of X. Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια καλύτερη ματιά σε κάθε εξώφυλλο:

Όπως αποκαλύφθηκε στο Comic-Con, το relaunch, Dawn of X, θα ξεκινάει μετά τη διπλή μίνι σειρά του Jonathan Hickman, House of X και Powers of X, που θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο. Ο Hickman θα γράψει τον βασικό τίτλο X-Men, μαζί με τον καλλιτέχνη Leinil Yu, ενώ θα αναλάβει τη συγγραφή της πρώτης ιστορίας από το New Mutants, με βασικό σεναριογράφο τον Ed Brisson, με τα σχέδια να έρχονται από τον Rod Reis. Άλλοι τίτλοι περιλαμβάνουν τα Excalibur (από τους Tini Howard και Marcus To), The Marauders (από τους Gerry Duggan και Matteo Lolli), Fallen Angels (από τους Bryan Edward Hill & Szymon Kudranski) και X-Force (από τους Ben Percy και Joshua Cassara).

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece'Διασκεδαστικά' βρίσκει τα reboot των X-Men και Fantastic Four ο πρόεδρος της MarvelΣτο βιβλίο Guinness οι Hugh Jackman και Patrick Stewart για τους ρόλους τους στους X-MenSDCC 2018: Μια νέα και παλιά σειρά κόμικ φέρνει η Marvel και έχει σχέση με τους "Χ-Μen"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα