Πιθανή εμφάνιση του George RR Martin στο "Game of Thrones"

Θα ήταν ωραίο να τον βλέπαμε...

O George R.R. Martin, συγγραφέας του "A Song of Ice and Fire", της σειράς βιβλίων πάνω στην οποία βασίζεται η τηλεοπτική σειρά του HBO, "Game of Thrones" μίλησε για την πιθανότητα να εμφανιστεί στην τελευταία σεζόν της σειράς.

Σε συνέντευξή του με το EW, ο Martin αποκάλυψε ότι οι showrunners David Benioff και Dan Weiss τον κάλεσαν στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας για να κάνει μια cameo εμφάνιση

στα τελευταία επεισόδια, αλλά αρνήθηκε την πρότασή τους, λέγοντας ότι θα προτιμούσε να επικεντρωθεί στο - μισοτελειωμένο ακόμα - "The Winds of Winter".

"Οι David και Dan με κάλεσαν να κάνω μια cameo εμφάνιση στα τελευταία επεισόδια, κάτι που θα μου άρεσε", είπε ο Martin. "Αλλά σκέφτηκα ότι δεν αξίζει το ταξίδι και ο χρόνος που θα σπαταλήσω μόνο για μια εμφάνιση".

Ο Martin είχε κάνει μια μικρή εμφάνιση στο παρελθόν για το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς, αλλά διαγράφηκε τελείως, μιας και σε εκείνο, η Tamzin Merchant κατείχε τον ρόλο της Daenerys Targaryen αντί για την Emilia Clarke.

"Υπήρξε μια cameo εμφάνιση στο πρώτο πιλοτικό επεισόδιο που κόπηκε", είπε. "Ήμουν καλεσμένος στον γάμο της Dany. Αλλά αυτό έγινε ότι τον ρόλο είχε η Tamzin Merchant και όλα τα πλάνα έμειναν στην άκρη, όταν έγινε recast και τον ρόλο πήρε η Emilia Clarke".

Ο Martin προσπαθεί να ολοκληρώσει το "The Winds of Winter', το έκτο βιβλίο της σειράς "A Song of Ice and Fire" από την κυκλοφορία του προηγούμενου, "A Dance With Dragons", το 2011. Οι fans έχουν αρχίσει να θυμώνουν, αλλά το ίδιο ισχύει και για τον συγγραφέα, μιας και έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι εύχεται να το είχε ολοκληρώσει ήδη.


Πρόσφατες δηλώσεις σχετικά με το τέλος της σειράς, είχαμε από τον Πρόεδρο Προγράμματος, Casey Bloys, τον διευθύνων σύμβουλο του HBO, Richard Plepler, ο οποίος έχει δει τον 8ο και τελευταίο κύκλο ήδη δύο φορές, και τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον Davos Seaworth, Liam Cunningham. Η Lena Headey είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τα "βαρετά" γυρίσματα της, ενώ μας προειδοποίησε για τις πολλές εκπλήξεις. Επίσης, μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της prequel σειράς.

Η 8η και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones" θα αρχίσει να προβάλλεται στις 14 Απριλίου με επεισόδια μικρότερα των δύο ωρών και θα ξεκινούν από το Winterfell με μια συνάντηση κορυφής.

Ανυπομονείτε για τη νέα σεζόν; Έχετε δικές σας θεωρίες σχετικά με το τέλος; Πείτε μας στα σχόλια.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece Πολλές εκπλήξεις θα περιλαμβάνει το "Game of Thrones", σύμφωνα με την Cersei
Keywords
Τυχαία Θέματα