Τέλος τα γυρίσματα για το "Star Wars: The Mandalorian"

Ένα βήμα πιο κοντά στην κυκλοφορία.

Το "Star Wars: The Mandalorian", η τηλεοπτική σειρά παραγωγής Jon Favreau, επισήμως χτύπησε την τελευταία της κλακέτα και ολοκλήρωσε το στάδιο των γυρισμάτων.

Η είδηση ανακοινώθηκε μέσα από ένα επεισόδιο του "The Star Wars Show" και μας λέει πως με το τέλος των γυρισμάτων, η σειρά μπαίνει επίσημα στο κομμάτι της μετα-παραγωγής (post-production) και φτάνει ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωσή της και την κυκλοφορία της στην streaming υπηρεσία της Disney.

dir="ltr" lang="en">This week on The #StarWarsShow: #TheMandalorian wraps principal photography and we sit down with the voice of Anakin Skywalker, @MattLanter, to talk #TheCloneWars and #StarWarsBattlefrontII! Plus, more #StarWarsCelebration announcements and a look at Hasbro's Jabba Sail Barge. pic.twitter.com/Xh0aQT2jTw

Star Wars (@starwars) February 27, 2019

Κατά τη διάρκεια του ίδιου επεισοδίου του "The Star Wars Show", ανακοινώθηκε επίσης πως το παιχνίδι Star Wars Jedi: Fallen Order της Respawn Entertainment θα αποκαλυφθεί σε ένα ειδικό πάνελ στο φετινό Star Wars Celebration τον Απρίλιο.

Όσο για τη σειρά, θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του "Return of the Jedi" και πριν το "The Force Awakens", ενώ θα ακολουθεί έναν μοναχικό Μανταλοριανό πολεμιστή που δρα πέρα από τα όρια της Republic. Το cast έχει ήδη ανακοινωθεί και περιλαμβάνει τους Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers και Nick Nolte. Γνωρίζουμε επίσης πως θα επιστρέψει ένα κλασικό droid από το "A New Hope" και πως το χεράκι του στη μουσική θα βάλει ο Ludwig Göransson, συνθέτης για την ταινία "Black Panther".

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Από το ρινγκ έρχεται η νέα προσθήκη του "Star Wars: The Mandalorian" Star Wars: The Mandalorian Cast Officially Confirmed - IGN News The Mandalorian: Pedro Pascal Cast as Lead in Star Wars Series - IGN News

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Novasports
Τέλος, Star Wars, Mandalorian,telos, Star Wars, Mandalorian