Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Superboy στο τηλεοπτικό "Titans"

Σούπερ Αγόρι!

H Warner Bros. Television ανακοίνωσε ότι ο νεαρός ηθοποιός Joshua Orpin ενσωματώθηκε στο cast της σειράς "Titans" ως Connor Kent, ή όπως είναι γνωστός Superboy.

Ο Orpin, ο οποίος θα κατέχει μόνιμο ρόλο στην επερχόμενη σεζόν, είναι γνωστός από την ταινία "The Neon Spectrum", ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Ακολουθούν spoilers από την 1η σεζόν "Titans":

Ο Joshua Orpin στο "The Neon Spectrum".

Ο Superboy

περιγράφεται ως ένας "έφηβος από ατσάλι", ο οποίος ψάχνει την αλήθεια για το παρελθόν του. Αν και έχει να κάνει το δικό του ταξίδι, καταλήγει στον κόσμο των Titans, όπου και βρίσκει ένα νέο σπίτι, μαζί με διάφορες πληροφορίες, οι οποίες φέρνουν στην επιφάνεια κρυφά θέματα.

Στο φινάλε της 1ης σεζόν, τον είδαμε να κάνει την εμφάνισή του καθώς εξηγούσε ποιος είναι το Subject 13 στη σκηνή μετά τους τίτλους τέλους. "Η σκηνή μετά τους τίτλους τέλους έδωσε στους fans την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στη δημιουργία του Cadmus, γνωστό και ως 'Subject 13'. Ή, όπως μας αρέσει να τον αποκαλούμε, Superboy".

Η σειρά ακολουθεί τους Dick Grayson (Robin) και Rachel Roth (Raven) που προκειμένου να αντιμετωπίσουν μία νέα απειλή προς τον πλανήτη, θα ζητήσουν βοήθεια από τους Koriand'r (Starfire) και Gar Logan (Beast Boy) και θα συστήσουν την ομάδα των Titans. Οι Hawk and Dove έκαναν την εμφάνισή τους στη σειρά, ενώ στο φινάλε είδαμε αρκετά για να περιμένουμε τον δεύτερο κύκλο. Ο κεντρικός χαρακτήρας, Robin, έφτασε μπροστά στη μοιραία σύγκρουση της σεζόν. Όσον αφορά τους υπόλοιπους Τιτάνες, είδαμε την Danna Troy να αναλαμβάνει δράση σε ένα επεισόδιο με τον τίτλο να φέρει το όνομα της. Ο Robin ένωσε τις δυνάμεις του με την προστατευόμενη της Wonder Woman (Conor Leslie) για να ανακαλύψουν την καταγωγή της Starfire.

Δημιουργοί είναι οι Akiva Goldsman, Geoff Johns και Greg Berlanti. Πρωταγωνιστούν οι Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft και Ryan Potter. Η σειρά συζητήθηκε πολύ λόγω της σκληρής γλώσσας που χρησιμοποιήθηκε, αν και υπήρξε τελικά εξήγηση που τη δικαιολογούσε.

Η 1η σεζόν του "Titans" αποτελούνταν από 11 επεισόδια. Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας του 2ου κύκλου, ωστόσο, εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece Titans: Το φινάλε της πρώτης σεζόν, η αρχή της δεύτερης Ο Robin συγκρούεται με τον Batman στο trailer για το φινάλε του "Titans" Την Donna Troy εν δράσει βλέπουμε στο νέο promo της σειράς "Titans"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα