Πήρε άδεια για να δει τον αδελφό του στο Μουντιάλ

Ο αδελφός του Χάρι Μαγκουάιρ έλαβε άδεια από την ομάδα του με έναν πρωτότυπο τρόπο για να μεταβεί στην Ρωσία και να δει το παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Σουηδία.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Ο Λόρενς Μαγκουάιρ, αγωνίζεται ως αμυντικός στην Τσέστερφιλντ και ζήτησε από τον προπονητή του την σχετική άδεια για να ταξιδέψει ξανά
στην Ρωσία για τον προημιτελικό, έχοντας δει και τα ματς των «λιονταριών» στην φάση ομίλων.

Ο Μάρτιν Άλεν, όχι μόνο έδωσε το «ΟΚ» στον παίκτη, αλλά του βρήκε και...δικαιολογία για την απουσία του από τις προπονήσεις, δηλώνοντας στην ιστοσελίδα της ομάδας ότι ταλαιπωρείται από...ρωσική γρίπη!

«Καλημέρα. Ο Λόρενς Μαγκουάιρ δυστυχώς προσβλήθηκε από ρωσική γρίπη, κάτι πολύ απογοητευτικό. Μίλησα μαζί του και του είπα ότι πρέπει το απόγευμα να ταξιδέψει στην Ρωσία για ιατρικές εξετάσεις. Πρέπει όμως να επιστρέψει την Δευτέρα στις προπονήσεις. Το κακό νέο είναι ότι έχει ρωσική γρίπη, το καλό είναι ότι θα δει τον αδελφό του να παίζει με την Αγγλία στα προημιτελικά του Μουντιάλ. Το έχει κανονίσει με την οικογένειά του και είναι καλό για μας που ένας παίκτης μας θα παρακολουθήσει την Εθνική. Πρόσεχε τον εαυτό σου, Μάρτιν», τόνισε με χιούμορ ο Άλεν, ενώ η Τσέστερφιλντ με tweet ευχήθηκε καλή τύχη στον Χάρι Μαγκουάιρ εν' όψει Σουηδίας, ελπίζοντας ότι δεν θα ...κολλήσει γρίπη από τον αδελφό του!

All the best, Harry, from everyone at Chesterfield FC - don’t catch Russian ‘flu from Laurence!

Keywords
Τυχαία Θέματα