Ο Sacha Baron Cohen αποφοιτά από το "Πανεπιστήμιο του Trump"

Ο κωμικός έστειλε το δικό του μήνυμα για την 4η Ιουλίου, μαζί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Sacha Baron Cohen, με αφορμή την 4η Ιουλίου, έδωσε ένα tease για τη νέα του δουλειά, το οποίο περιλαμβάνει τον Donald Trump, παλιό αντίπαλο του κωμικού ηθοποιού.

Το

τρέιλερ υπόσχεται την επιστροφή του Cohen "όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί", παρουσιάζοντας με καυστικό τρόπο ένα μήνυμα του Donald Trump για την 4η Ιουλίου της Αμερικής, στο οποίο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, τον παροτρύνει "να πάει σε σχολείο για να μάθει να γίνει… αστείος".

Το τρέιλερ τελειώνει με το μήνυμα ότι ο Sacha θα αποφοιτήσει σύντομα και με μια κάρτα του Πανεπιστημίου του Trump. Το νέο έργο μάλλον θα συμπεριλαμβάνει και άλλους στόχους του Cohen για σάτιρα.

Αυτόν τον καιρό ο Sacha Baron Cohen κάνει γυρίσματα για τη σειρά του Netflix, "The Spy", η οποία είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Gideon Raff.

Όσον αφορά τη σχέση Baron Cohen και Trump, αυτή είναι πολύχρονη και ανταγωνιστική καθώς ανταλλάσσουν χτυπήματα ο ένας με τον άλλον, όπως μαθαίνουμε και από το Variety. Ο Trump ισχυρίζεται ότι αποχώρησε αμέσως από τη συνέντευξη που ήθελε να του πάρει ο Cohen, ως ο χαρακτήρας Ali G, με τον Baron Cohen να αντικρούει τις δηλώσεις του λέγοντας πως έκατσε για εννέα ολόκληρα λεπτά.

Στη σατιρική κωμωδία του 2016, "Grimsby", στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Sacha Baron Cohen, ο Trump μολύνθηκε από τον ιό του HIV, όταν το αίμα του Daniel Radcliffe μεταφέρθηκε στο στόμα του μέσω ενός πυροβολισμού. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, διότι η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους μαζί με την προεκλογική καμπάνια του Trump, η ταινία εμφάνισε ένα μήνυμα αποποίησης ευθυνών.

Μέχρι όμως να μάθουμε περισσότερα για αυτήν την ταινία, εσείς μπορείτε να διαβάσετε τον κινηματογραφικό οδηγό μας για τον Ιούλιο.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Read more on [SITE_NAME]"Έφυγε" ο Roby Müller, γνωστός Ολλανδός κινηματογραφιστήςΤο Netflix κέρδισε τη θέση του στις προτιμήσεις των τηλεθεατώνΚινηματογραφικός Οδηγός Ιουλίου - Εσείς ποιες θα δείτε;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα