Πιόλι: «Οι 75 βαθμοί θα μας βγάλουν Champions League»

Πιόλι: «Οι 75 βαθμοί θα μας βγάλουν Champions League»gdouskasΣάβ, 04/03/2021 - 02:16

Eπανεκκίνηση της Serie A το Σάββατο (3/4) με τη Μίλαν να φιλοξενεί στο Σαν Σίρο τη Σαμπντόρια στην αναμέτρηση με την οποία μπαίνει η μπάλα στη σέντρα για την 29η αγωνιστική.

Οι Μιλανέζοι είναι δεύτεροι με 59 βαθμούς, έχοντας απόσταση 6 πόντων από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Ίντερ.

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τους Γενοβέζους, ο Στέφανο Πιόλι μίλησε για τους στόχους της ομάδας του.

«Έφτασε η κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Πιστεύω πως με 75 βαθμούς θα έχουμε εκπληρώσει το στόχο μας που είναι η συμμετοχή στο Champions League. Θα παλέψουμε με άμεσους αντιπάλους αλλά και με ομάδες που μάχονται για την παραμονή. Η πρόκριση για το Champions League της επόμενης περιόδου θα μας βοηθήσει και σε ότι αφορά στην παραμονή των Ντοναρούμα, Τσαλχάνογλου» επεσήμανε ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος κόντρα στη Σαμπντόρια δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ρομανιόλι, Καλάμπρια, Μάντζουκιτς, Λεάο και ίσως τον Μπραχίμ Ντίαθ. 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #milan #sampdoria #serieA AC Milan ΙΤΑΛΙΑ Η Serie A εισέρχεται στους 10 τελευταίους αγώνες της και ο προπονητής της Μίλαν μίλησε με αριθμούς για το βασικό στόχο των «ροσονέρι». Article publish on Σάβ, 04/03/2021 - 02:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα