AEK: Αγγλικά σενάρια για Μπαλμπουένα

AEK: Αγγλικά σενάρια για ΜπαλμπουέναntzouaniΠαρ, 04/02/2021 - 23:11

 

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας insidefutbol κάνει λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φαμπιάν Μπαλμπουένα της Γουέστ Χαμ. 

Ο Παραγουανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να αποχωρήσει από τα "σφυριά" στο τέλος της σεζόν και οι Άγγλοι αναφέρουν πως η ΑΕΚ έχει το όνομα του στη μεταγραφική της λίστα. 

Τι αναφέρει το δημοσίευμα: 

«Ο Μπαλμπουένα έπαιξε 12 ματς Premier League για τα «σφυριά» στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά έκτοτε δεν βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή, με τον παίκτη να μην έχει αγωνιστεί σε ματς πρωταθλήματος από τον Δεκέμβρη.

Το συμβόλαιο του 29χρονου με την ομάδα του Λονδίνου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος του από την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Ο διεθνής Παραγουανός έχει παίξει τρεις σεζόν στην Γουέστ Χαμ, όμως όλα δείχνουν πως θα τελειώσει η συνεργασία του με τα «σφυριά» και πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο άλλων ομάδων.

Η ΑΕΚ έχει στη λίστα της τον Μπαλμπουένα, καθώς θέλει να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της.


Το ελληνικό κλαμπ έχει ως νούμερο ένα στόχο τον αρχηγό της Ρεν, Νταμιάν Ντα Σίλβα και λέγεται πως έχει ξεκινήσει προσπάθειες για να αποκτήσει τον παίκτη. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ έχει επίσης στις επιλογές της τον Μπαλμπουένα, διότι ο Ντα Σίλβα βρίσκεται στη λίστα και άλλων ομάδων. Με τον Μπαλμπουένα να έχει την επιλογή να πάει στην ΑΕΚ μένει να δούμε εάν θα τον ενδιαφέρει μία μεταγραφή στην Ελλάδα».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Δημοσίευμα της ιστοσελίδας insidefutbol κάνει λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φαμπιάν Μπαλμπουένα της Γουέστ Χαμ.  Article publish on Παρ, 04/02/2021 - 23:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα