Μπαρτζώκας: "Φοβηθήκαμε τον Ταβάρες"

Μπαρτζώκας: "Φοβηθήκαμε τον Ταβάρες"osinteliΣάβ, 04/03/2021 - 00:27

Στην αστοχία των παικτών του και στην παρουσία του Ταβάρες στις δύο ρακέτες εστίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

"Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να παίξουμε πάλι με μια ομάδα που έπαιζε τελικό. Δε θέλω να βρω παράπονα, αλλά έπρεπε να σουτάρουμε καλύτερα. Αστοχήσαμε σε πολλά εύκολα καλάθια από κοντά. Κάποιες φορές φοβηθήκαμε

τον Ταβάρες, κάποιες άλλες, αστοχήσαμε χωρίς να είναι μέσα ο Ταβάρες. Δημιουργήσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ, αλλά έπρεπε να έχουμε καλύτερα ποσοστά ευστοχίας για να κερδίσουμε εδώ.

Από την προσπάθεια και στα 40 λεπτά, δεν έχω παράπονο. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με τη Χίμκι για να κλείσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη σεζόν", ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στην αστοχία των παικτών του και στην παρουσία του Ταβάρες στις δύο ρακέτες εστίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Article publish on Σάβ, 04/03/2021 - 00:27 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα