Πινγκ Πονγκ: Με περισσότερα από 200 παιδιά κλείνει η Αθήνα το Σαββατοκύριακο τη φετινή σειρά των αναπτυξιακών τουρνουά

Τη φετινή σειρά θα κλείσει η Αθήνα με το 2ο τουρνουά της, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο 25 και μεθαύριο 26/02 στην αίθουσα του αθλήματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Όπως συνέβη από την αρχή των φετινών τουρνουά έτσι και στο φινάλε η ανταπόκριση είναι μεγάλη. Σε μία ακόμα διοργάνωση ξεπεράστηκαν οι 200 τελικές δηλώσεις συμμετοχής, ενώ συνεχίζεται το σερί με τη διεξαγωγή όλων των κατηγοριών από το μίνι παμπαιδικό των αθλητών έως 11 ετών έως το εφηβικό των αθλητών έως 19 ετών. Συγκεκριμένα,

στις κληρώσεις μπήκαν 212 αγόρια και κορίτσια από 48 σωματεία όλης της χώρας και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στη δεύτερη, μετά τον Νοέμβριο, επίσκεψη στο φαληρικό στάδιο. Πρόσθετο ενδιαφέρον στους αγώνες δίνουν οι ειδικές βαθμολογίες των αναπτυξιακών. Θα διαμορφωθούν οριστικά μετά τους αγώνες της Αθήνας και θ’ αναδείξουν τους αθλητές και τις αθλήτριες με δικαίωμα συμμετοχής στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, στην Καβάλα, στη 1 και 2 Απριλίου 2023.

Στις εξαιρετικές συνθήκες του τάραφλεξ της ανανεωμένης ομοσπονδιακής αίθουσας θα διαγωνιστούν 148 αγόρια και 64 κορίτσια. Οι συμμετοχές χωρίζονται σε 30 εφήβους, 11 νεάνιδες, 45 παίδες, 25 κορασίδες, 40 παμπαίδες, 13 παγκορασίδες, 33 μίνι παμπαίδες και 15 μίνι παγκορασίδες. Πέρα από την Αττική θα έχουν αθλητές σωματεία από την Πάτρα, την Αλεξανδρούπολη, την Τρίπολη, την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, την Ορεστιάδα, την Κορινθία, τη Φλώρινα, τα Τρίκαλα, την Κοζάνη, την Τήνο, την Κω, τη Χίο και τα Χανιά.

Τα πρώτα φαβορί στις συνολικά 8 κατηγορίες είναι ο Αλέξανδρος Μαδέσης και ο Στάθης Μανωλόπουλος στους εφήβους, η Χρυσή Φωτιάδου και η Στέλλα Τζαρίδου στις νεάνιδες, ο Γιάννη Κούτρα και ο Γιώργος Κοσμάς στους παίδες, η Μαύρα Κοντοπούλου και η Άλκηστις Κασίμη στις κορασίδες, ο Αναστάσιος Φουσέκης και ο Κωνσταντίνος Ισαακίδης στους παμπαίδες, η Δέσποινα Δημητρίου και η Αθανασία Γκόγκα στις παγκορασίδες, ο Μάριος Σερίδης και ο Ευάγγελος Χρυσοστομίδης στους μίνι παμπαίδες, η Αργυρώ Κουτρουμπά και η Ανθή Τούλια στις μίνι παγκορασίδες.

Οι αγώνες θα γίνουν σε 16 τραπέζια και θ’ αρχίσουν αύριο στις 09:00 με τους ομίλους των μίνι παμπαίδων. Θα ολοκληρωθούν το βράδυ, καθώς υπάρχει ωράριο και στις 20:00 και θα συνεχιστούν από τις 09:00 την Κυριακή με παιχνίδια διαβάθμισης. Οι τελικοί όλων των κατηγοριών υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 17:00.

Η ομοσπονδιακή αίθουσα στο ΣΕΦ θα είναι διαθέσιμη για προπόνηση των αθλητών που μετέχουν στο τουρνουά, σήμερα Παρασκευή 24/02 το απόγευμα, από τις 18.00 έως τις 20.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα